- jediné, čo som nazval humusom je ventilátor v XFX/S12II/M12II, lebo mám M12II, tak viem...
- prolimatech som nikdy neurazil...pre mňa jednoznačne z najsympatickejších firiem na trhu s chladičmi...ten prolima som ak si dobre všimneš už v úplne prvom príspevku linkoval, lebo je ta veľmi zaujímavý kúsok
- môžeš mi ukázať návrh, kde som nezahrnul chladič ?
- a pozri sa ešte raz na môj posledný návrh alza/datacomp...sám sa snažím uchovať cenu, čo najnižšie, niekedy špekulujem a skúšať, kedy je možné niečo pridať a podobne...nepochopil si moje príspevky len nejako zle náhodou ?
- posledná verzia môjho návrhu je kompletka za 671€...ak nebude chcieť kvietok, tak sa mu tam hodí napríklad XFX alebo S12II alebo CM GM550 (mám pocit, že som videl recenziu, kde bol na počudovanie vychválený, no nie som si istý, či to je ten model a len som sa nezmýlil)
- ku grafike...postol som v poslednom návrhu gigabytku za 176€, ktorá to uchladí lepšie a tichšie ako hociktorá sapphirka
dovoľ mi trošku porovnať naše posledné zostavy:
aj po odrátaní služby skladania PC to vychádza na tvojich 675,47€ oproti mojim 671,03€, pričom je skriňa rovnaká, zdroj je u tvojej XFX(bronze) u mojej kvietoček(gold), MB a CPU rovnaké, grafika je u teba dual od sapphire oproti mojej gigabytke, ramky sú na rovnako, len moje o šunk lacnejšie, u disku ja som sám zástanca toshiby, no tu vychádza o neuveriteľných 5€ lacnejšie sígejt, tak som ho tam šupol...tak nech sa mladý pán rozhodne, že ktorá zostava je podľa neho lákavejšia, či celkovo, či cenovo...ja som za svoju, lebo okrem toho, že si sám poskladá PC, čo je vynikajúci pocit to bude mať z dvoch veľkých obchodov, kde si to bude môcť zobrať sám a poprípade, keď dostane niečo, čo bude vyzerať, že je už predtým použité a vrátené v rámci 7 dní, tak môže okamžite to tam aj vrátiť a žiadať výmenu a podobné srandy...