Kľud kľud chlapi

Keby som bol v hmotnej núdzi, tak by som novú grafiku nekupoval. Inak, 560 Ti už nemám, reklamoval som ju 4 krát a posledná reklamácia dopadla asi tak, že mi vrátia peniaze

Preto dostanem späť 203 €, chcem niečo prihodiť, aby som mal aspoň na rôčik, či dva pokoj a zahral si nové hry
Taktiež nie som do HW úplné dilino, pretože zostavu si poskladať dokážem, od tejto témy som čakal len to, že niekto kto je vlastníkom povedzme 770 alebo 280x sem napíše, či je spokojný a či by radšej nekúpil niečo iné. Hádam rozumiete

Je jednoduché mrknúť si nejaký e-shop, zoradiť si produkty podľa ceny a za 300 € kúpiť grafiku. Ja však chcem za túto cenu čo najlepší kus, aby som to potom neľutoval. Už pomaly aj zvažujem nad tým, že počkám do Vianoc, prípadne do začiatku ďalšieho roka, uvidím ako sa vyvinie trh a prihodím k tým 200 € ďalších 200 € a kúpim napr. 780.
Keby som mal komu predať aktuálny procesor a dosku, neváhal by som ani sekundu a hneď by som kupoval úplne nové veci, vrátane grafiky, nech mám dva roky natvrdo pokoj.
Nehádajte sa prosím, viem, že mi chcete dobre a za to Vám fakt všetkým ďakujem

Monitor : Samsung SyncMaster SA350 23" FullHD ; Case : Thermaltake Strike MX ; Procesor : Intel Core i5 2500 3,30GHz 6MB ; Motherboard : Intel DH67VR ; Grafická karta : aktuálne žiadna :-) ; SSD : OCZ Agility III 60GB ; HDD : WD Caviar Black 1 TB ; Zdroj : Fortron Black Power 750W 85+