Zimná bunda
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Zimná bunda
Tak nakoniec som kúpil nejakú Husky, sadla mi, spracovaním bola OK, cenovo v pohode ( menej ako 200e ), takže spokojnosť
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Ja som kupil nejaku killtec za 50e, pohoda, zas na par rokov pokoj.
Co pozeram na nete tak v katalogu na 2011 jesen zima bola za 150e...
Co pozeram na nete tak v katalogu na 2011 jesen zima bola za 150e...
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ja by som budndu v prvom rade vyberal podla toho, aby mi v nej bolo dobre v podmienkach, kde ju planujem pouzivat
teda do extremnych podmienok nieco s husacim perim alebo jack wolfskin s tou "hlinikovou" foliou na odrazanie tepla nazad k tebe (ja mam inu lacnejsiu znacku a aj ked je hruba, tak pri spravnom obleceni sa s nou da prezit v dost drsnych podmienkach) ale zas to nie je na sport asi, to by chcelo nieco tensie
ci len po meste budes chodit alebo v tom aj sportovat?
teda do extremnych podmienok nieco s husacim perim alebo jack wolfskin s tou "hlinikovou" foliou na odrazanie tepla nazad k tebe (ja mam inu lacnejsiu znacku a aj ked je hruba, tak pri spravnom obleceni sa s nou da prezit v dost drsnych podmienkach) ale zas to nie je na sport asi, to by chcelo nieco tensie
ci len po meste budes chodit alebo v tom aj sportovat?
...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
ja to asi risknem: http://www.ebay.co.uk/itm/Brandit-Mens- ... 1c3880294b
Aby sa chapalo, sportovu bundu mam toto je do prace a na vianocne trhy
Edit:
Len si musim cecky odmerat lebo z ebayu som dobru velkost este neobjednal doposial, toto je nemecky obchod snad to nebude azijske cislovanie
Aby sa chapalo, sportovu bundu mam toto je do prace a na vianocne trhy
Edit:
Len si musim cecky odmerat lebo z ebayu som dobru velkost este neobjednal doposial, toto je nemecky obchod snad to nebude azijske cislovanie
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Nieco velmi podobne tomuto malu aj v pull&bear, za 100e, takze cenovy rozdiel nie je taky velky.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
V kosiciach ked dobre viem uz zrusili vsetky pull&bear, mal som rad ten obchod ale bohuzial.
Tak už mám doma flaušový kabát taký športový strih som zohnal za 65€ a ešte som ukecal predajcu na 60€
Zajtra sa odfotím v zrkadle s telefónom a možno dám aj duckface (tak ako na FB ) a uploadnem. Ale nieje to nič extra veď ako za 65€
Tak skúsil som spraviť foto, s fotením o zrkadlo skúsenosti nemám tak aj to tak vyzerá
A keď už som to chcel uploadnúť tak mi vyhodilo chybu "objekt je príliš krásny" som to musel orezať
http://imgupload.sk/viewer.php?file=82j ... qgth8q.jpg
Edit// ty kokso veď to vyzerá ako keby som to fotil kalkulačkou
A keď už som to chcel uploadnúť tak mi vyhodilo chybu "objekt je príliš krásny" som to musel orezať
http://imgupload.sk/viewer.php?file=82j ... qgth8q.jpg
Edit// ty kokso veď to vyzerá ako keby som to fotil kalkulačkou