Mna osobne by to tiez zaujimalo, ci je to dnes stale take zle s SLI ci nie . Kdesi tu aj bola otazka na fore, ze ci SLI trpi stale tymi istymi nepodarkami ako kedysi a odpovede boli jasne ze ano , tak neviem ... Kedysi davno som mal 2x GTX 480 v SLI a boli hry kde som ani ja nevidel ziadny rozdiel ci to bolo SLI alebo single karta. Fungovalo to velmi dobre. Podotykam ze hram len SP... Samozrejme boli aj hry, sice isli napr 60-80 fps a nedalo sa na to pozerat ...
To bolo ale pred cca 3 rokmi alebo kedy . Vtedy to aj fungovalo tak, ze vysla nova hra a musel som cakat 2 tyzdne alebo kolko kym vydaju nove ovladace , ktore pridavaju do hry SLI podporu , cize SLI profil. Na to som mal strasne nervy , pretoze som hral novu hru hned ked vysla a kym vysli nove ovladace s SLI profilom tak som hru presiel

a uz som veru druhy krat tu hru nehral , preto sa stavalo ze som skoro vsetky hry hral nakoniec bez funkcneho SLI ... Samozrejme casom, mesiac , dva po vydani hry uz boli ovladace vyladene potom fungovalo SLI uz v poriadku , ale na to sa im mozem vykadit
Dnes ked pozeram , tak vacsinou nove ovladace uz aj s SLI profilmi vychadzu skor ako vyjde samotna hra . Teda nesledujem to nejako detailne , ale aspon sa mi to tak zda , ze dnesne ovladace su na tom podstatne lepsie co sa tyka SLI podpory ako pred 3 rokmi .
Osobne keby mam moznost, rad by som si v dnesnej dobe nejake SLI zadovazil aspon na skusku , ci je to stale take zle alebo nie . Idealne 2x 660GTX , co sa da zohnat v bazari za slusny peniaz .
Je mi jasne ze urcite sa najdu aj dnes hry, ktore fugovat poriadne nebudu a obraz bude trhat, natahovat sa ako guma aj ked to pojde 60 FPS , ale cloveka to laka