dobre taky mensi update teraz

cely vikend som sa s tym trapil v podstate a stale som len trenoval ako odhadnut spravnu dlzku na kabel a ako zatavit poriadne konce(robim totiz heatshrinkless

)
dost kuskov paracordu som pri tom znicil ale stalo to za to, poodcvakaval som neake kable to som uz riesil aj v inej teme
celkom dlho trvalo aj najst sposob ako vyberat piny bez originalneho nastroja zlomil som zopar sponiek do vlasov, zopar drotov a jeden hodinarsky srobovak ale ako najlepsi nastroj sa ukazal taketo malicke spinky

po nespocetnych bodnutiach do prsta a mozno hodine a pol trapenia sa s tymi malymi hajzlikmi som sa rozhodol si ten najstroj vyrobit samozrejme ako vzdy je velky pomocnikom lepiaca paska

cize staci na to neaka stara pinzeta,paska a tieto spinky
svoj arzenal na sleevovanie som rychlo doplnil a toto je v podstate vsetko co mi na to staci

maskovacia paska je velmi velky pomocnik kedze tie ostre piny moc nechcu vliezat dovnutra paracordu treba jednu stranu oblepit(je lepsie robit to na zenskej strane ta totizto(napodiv

) ovela lahsie ide dovnutra

zatial mam hotove len tieto dva kable ale ako hovorim najhorsia robota bola naucit sa poriadne tam pripalit ten koniec a zistit ako davat piny von

pocas tyzdna budem pokracovat
(prepacte za kvalitu fotiek v noci v zle osvetlenej izbe sa tazko foti
mal by som si zohnat neaky softbox a poriadne svetla)