Kanister vody, je trošku odvážny názov ale je to destilka v uzatvorenej nádobe aj vďaka nej spím kľudne Kúsok ďalej v ďalšej miestnosti mám ešte plynový sporák, okno - pozor na okná a suseda na reťazi. Toľko k tomu
Ak narazite na sapphire nitro + rx 570 tak berte. Ta karticka si puka 29.7 MH/s na eth jak nic. A to po 3. Nastrele biosu. Este ked sa pohram s casovanim mohla by dat 30.
kukiak klasicky na objednavku ako vsetko ostatne. Ono ta karta ma good cenu oproti 1070Ti, cca 315 vs 450€. Ja som isiel zatial cestou nvidie kvoli jednoduchosti, ale chcel by som vyskusat aj AMD karty ked sa mi vratia prvotne investicie do NV kariet.
stiv: pozri bazos, tam chlapik predava konstrukciu z profilov. Inak je to pomerne easy, za cca. 15 - 20 € sa da zbuchat solidna vzdusna konstrukcia z hlinikovych L profilov. Spekuloval som s bigtower skrinkami a E-ATX doskami kvoli elegantnosti riesenia, ale tam tie ceny potom letia tak hore ze som si povedl ze to radsej spravim za par euro do co najelegantnejsieho custom rigu ako preplatit dalsiu kartu na niecom co neprida nic na vykone.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Updated ClaymoreDual to v10.3
Updated ClaymoreCryptoNote to v11.2
Added workaround for AMD Adrenalin driver users (see here)
Added exchange rate tooltip (hover over the bottom bar on the main page)
pri tych mining pooloch kde su rozne porty pre CPU mining, gpu mining, highend a podobe (cryptonight vacsinou) v com spociva rozdiel? co sa udeje ak napriklad niekto prihlasi nadupany worker s 10 gpu do nejakeho low end poolu?