M1ch4l napísal: ↑Ne 08. Jan, 2023, 01:16Dal som dole nejakeho legendarneho medveda, idem si na koni krajinou s tym ze si ten kozuch doveziem do kempu a z nicoho nic sa zjavia typci co ma odstrelia...
As opposed to...žiaden čelenž?
Ja som mal podobný prípad, ja som to začal hra a nejako ma to prestalo baviť a súdiac podľa toho, čo si tam robil, som ja nedošiel ani tam. Tá hra je premakaná ale buď tomu daj šancu alebo ruky preč a raz, keď dostaneš na to chuť, tak do toho naleješ 300 hodín.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ja som sa to tiez par krat pokusal rozohrat, ale stale neuspesne. To ze ta hra je super a plna fantastickych detailov a pribehu neberiem, ale ja si radsej asi pockam od Rockstar na GTA6.
RDR2 je hra skorej pre fajnsmekrov (resp. kožmejkerov), GTA zas oddychovka na blbnutie po celodennej praci
Xbox Series X... Samsung S24 ... Intel Core 8600K ...
ja som dosiel presne po bod kde clovek zabije toho medveda a viacej to nezapol. Potom to ludia okolo mna hypovali tak ze tomu dam este jednu sancu, a par dni som pri tom sedel skoro nonstop