AliExpress
- Pepeb007xx
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: St 16. Mar, 2011, 18:22
Re: AliExpress
mne uz sa stalo asi 5×, ze mi prisiel kombinovany balik a chybali v nom baliky, dost tazko sa to aj dokazuje, cez vahu a tak, nastastie to boli veci za par € no nastve to
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800
Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4
Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller
#grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
Co je CAINIAO,to je balicek z Ali?Po novom mi to prinesie kurier?Dobierka je 0€,to by sedelo.Zasielky su 2 na 2 rozne emaily,to sedi tiez.Prisli mi maily od Express One ze bola spracovana moja zasielka a dorucenie je obvykle na druhy den.Dalsi mail na druhy den ze sa pokusali neuspesne dorucit moju zasielku (nikto mi nevolal,ziadna SMS,ani listok v schranke,tak kam to dorucovali?).No a v ten isty den o 3 minuty neskor pride mail od SPS ze mam zasielku pripavenu na vyzdvihnutie v odbernom mieste balikovo...SPS a Express One je jedna firma?Celkom som z toho zmateny,budem tam musiet zavolat,ale vyzera ze to je z Ali,aj casy mailov su rovnake aj v jednom maily aj v druhom,asi to priniesli naraz jednym autom
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE 24G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
Spoiler: ukázať
To Pepeb007xx "v poslednej dobe (uz dlhsie) stoji aliexpress skor na strane predajcu aj ked castokrat ma pravdu kupujuci, kedysi, stacilo sa len zmienit o nejkakej kravine a hned full refund"
Nejde mi na mobile citovat prispevky,tak sa to snad docitas
Teraz mi prisli 2 balicky,v podstate duplicitne.V oboch boli veci rovnako skrknute/suchnute,nafotil som a v jednom pripade kde to bolo viac viditelne uznali plny refund do par minut a pri druhom az na druhy den uznali plny refund.Tak neviem ci mam stastie "novacika" ale mne zatial vyhoveli vzdy
Tie balicky prisli dakde z Budapesti a boli zabalene v igelitovom sacku podobnom About You,haluz
Nejde mi na mobile citovat prispevky,tak sa to snad docitas
Teraz mi prisli 2 balicky,v podstate duplicitne.V oboch boli veci rovnako skrknute/suchnute,nafotil som a v jednom pripade kde to bolo viac viditelne uznali plny refund do par minut a pri druhom az na druhy den uznali plny refund.Tak neviem ci mam stastie "novacika" ale mne zatial vyhoveli vzdy
Tie balicky prisli dakde z Budapesti a boli zabalene v igelitovom sacku podobnom About You,haluz
MSI MPG B550 GAMING PLUS;Ryzen 7 5800X3D & ARCTIC Liquid Freezer II 360 A-RGB;GIGABYTE GeForce RTX 4090 WINDFORCE 24G;Crucial Ballistix 2x16 GB KIT 3600 MHz CL16;SSD: Samsung 980 PRO 2 TB;HDD: WD Red 6TB & Seagate Exos 8 TB;Sound Blaster X-fi Titanium HD & Z-5500 Digital na optike;Fortron Hydro Ti PRO 1000W;Fractal Design Define S2 White;Roccat Vulcan 120 AIMO Gaming Keyboard & Roccat Kone Pro Air;GIGABYTE M28U & T27D590EW;WIN: 10
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja som objednal detom 100 skakaliek za dokopy 15 eur a dosli do tyzdna teraz uz len zrobit detsku party a bude to tu lietat hh.
300€ objednavka cez aliexpress standard shipping pojde stale bez colnice aj bez vsetkeho?
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
chlapi, nejaka idea co moze byt s touto zasielkou https://parcelsapp.com/en/tracking/TYZPH0023515580YQ ? uz na to rezignovavam ze vobec pride, kazdopadne ochranna lehota je este do 8, jula, ale uz vidim tie spravy od predavajuceho ze mam ist na svoju pobocku posty a tam sa opytat, urcite to tam bude a podobne pro-tipy
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Podla tejto stranky bola zasielka vratena naspat ku odosielatelovi z dovodu nedorucitelnosti.
https://t.17track.net/en#nums=UT235533938NL
https://t.17track.net/en#nums=UT235533938NL
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
diky, som si nevsimol ten next tracking number takze evidentne v holandsku to otocili
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ak su to drobnosti, tak prejdu zrejme bez povsimnutia, ale ak to je vacsia krabica alebo balenie, tak rataj s tym, ze ti to stopnu. Ale mozno budes mat stastie a colnik bude mat koniec smeny a nebude sa mu chciet uz riesit nejaku krabicu a posle to dalej bez preclenia
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
To nie je pravda. Táto doprava je stále importovaná v EU mimo nás a u nás je rovno doručovaná ako EPG (obchodný) balík poštou alebo ExpressOne, teda SPSkou. Jediná nevýhoda je, čo si všímam pri niekoľkých posledných takých objednávkach je rýchlosť - kedysi bol ASS zárukou dvojtýždňového doručenia SPSkou, no teraz si všímam, že sú to aspoň tri týždne a ako spomínam vyššie, môže to prísť aj poštou (ale bez problémov - príde to kuriérom na adresu).
To, o čom ty hovoríš, HA, sú tie rôzne nie "Aliexpress XXX Shipping" dopravy. Pri tých je riziko ale ja som za roky rokúce ani raz neplatil ani cent za zásielky A*S dopravami.
Aktuálne, čo sa menilo posledný rok, je ich politika pre Choice - aktuálne je vidieť, že sa na tie ponuky tlačí - často najlepšia cena a rýchlo doprava zdarma nad $10. Našťastie je to zatiaľ 100% úspešnosť bezdoplatkovej dopravy - všetko dorazilo SPSkou domov.
To, o čom ty hovoríš, HA, sú tie rôzne nie "Aliexpress XXX Shipping" dopravy. Pri tých je riziko ale ja som za roky rokúce ani raz neplatil ani cent za zásielky A*S dopravami.
Aktuálne, čo sa menilo posledný rok, je ich politika pre Choice - aktuálne je vidieť, že sa na tie ponuky tlačí - často najlepšia cena a rýchlo doprava zdarma nad $10. Našťastie je to zatiaľ 100% úspešnosť bezdoplatkovej dopravy - všetko dorazilo SPSkou domov.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
mne posledna zasialka dosla na postu bez toho aby som o tom vedel alebo bol nejak informovany, svietlo to ako local delivery company tak som nahodou hodil tn do sledovania zasielky na posta webe a tam svietila ulozena zasielka uz par dni, nemal som ani listok ani nic s cim by som si to mohol vybrat, dal som im len to trackiing number a nasli to, bola to doporucena zasielka
Akurat ma trosku natiahli. Spravil som par objednavok, ked tam mali zlavy. O par dni som si vsimol, ze par eur naskocilo na ucet. Tak kontrolujem objednavky a pozeram, ze Expired. Zrusene pre problemi s prepravou. Dve objednavky vybavene a peniaze naskocili a tretia tri tyzdne processing aj ked som uz druhy krat pisal na support. Inac ten support mam dojem, ze je bud bot, alebo si zo mna robia srandu.
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
Tak zastavili to, uz prisiel vypalny list z colnice.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Fasa, a šlo to teda s Aliexpress Standard Shipping dopravou? Nie niečím na štýl CAINIAO Heavy Parcel?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305