Záleží voči akému Skylake jadru to myslia. Ak nejaké 3 GHz Pentium, tak možno aj hej.loleqboleq napísal:Tak ak je to legit s tým výkonom na jedno jadro, tak silno verím, že už niečo aj ucítime, čo ma prekvapuje, ja som myslel, že "fáza" po Skylake má byť optimalizácia na spotrebu
Celé somarina, budúcnosť bude v počte jadier, lebo sa narazilo na strop. Ved už teraz má K-čkový cpu na stock vs OC smiešny prínos na počet fps. Keby vyrobili cpu čo budú vedieť bežať na 6GHz voči stock 4,2GHz tak by to bolo cítiť, ale riešiť OC zo 4.5GHz na 5.0GHzloleqboleq napísal: Po 03. Okt, 2016, 11:12 No cíííííííííííííííííííííííííí...prichádza nový gejmerský procášek...
Že by sa Intel konečne zameral na oblasť, ktorú najviac ľudia hlavne pri gejmingu využijú ?
Som zvedavý na OC, možno sa teraz drvivá väčšina dostane v pohode na 4,8-5Ghz...
The flagship SKU of Coffee Lake-H series will include the Core i9-8950HK which is a 6 core part with 12 threads. This chip features 12 MB of L3 cache and will be geared to run up to 4.8 GHz clock