od dnes uz s internet shareingom

Nijak. Chevron ti dava moznost nainstalovat 10 aplikacii - teda nieco co je vhodne pre vyvojara z nepodporovanych krajin z hladiska marketu, ale pre inych to nema absolutne ziadny zmysel.sweet napísal:- alebo sa daju aj inak instalovat aplikacie, ktore nie su na markete ale stiahnem iba do pc?
- o warez mi nejdesweet napísal:
//q: ešte raz, načo to riešiš? vyvíjaš snáď niečo? Na warez zabudni, ten sa tu riešiť nebude.
Si daj I am Rich_Mato_ napísal:Asi najdrahsia app-ka, ktoru som doteraz videl v Markete. A pritom totalne useless. Predpokladam, ze autor je recesista.
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... ba18089d64
Gratulujem, pozri marketplace, tam je toho mraky, najmä niektoré XBL tituly sú veľmi dobré.Mirco92 napísal:Zdravicko, tak ja sa vam sem votrem, dnes son si kupil LG Optimus 7, je to super fon kedze je to moj prvy smartphone tak som z neho uplne unesenyinac tuto spravu pisem z neho, prosím ak mozte poradte mi nejake super free applikacie a hry diky
Mirco92 napísal:Zdravicko, tak ja sa vam sem votrem, dnes son si kupil LG Optimus 7, je to super fon kedze je to moj prvy smartphone tak som z neho uplne unesenyinac tuto spravu pisem z neho, prosím ak mozte poradte mi nejake super free applikacie a hry diky
Haha dikySnake napísal:Gratulujem, pozri marketplace, tam je toho mraky, najmä niektoré XBL tituly sú veľmi dobré.
Keď hovorím o XBL - majú byť vydané 4 nové tituly, mňa zaujal hlavne geoDefense Swarm, keďže už klasický geodefense veľmi môžem, tak na tento sa teším duplom