Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
mam apku v mobile ale od rana mi to ukazovalo ,ze couldnt load .... a zas na druhej strane nechcem sa znervoznovat takto vznika panika ...
pekne to nechame plynut ,kazdy den - dva nakuknem, ked to hitne moj limit vyselujem to a potom uvidim, co dalej
ale teraz spat k tej myslienke...
sak sa da realne na bitstampe kupit ETH pod 600 a predat na Coinbase skoro za 7kil... preco nerobit len toto ? nezistoval niekto konkretne poplatky/ moznosti atd? lebo tym padom je zaujimave uz len taketo nieco...sme tu mala komunita, myslim,ze taketo info si pozdielat v ramci dobrych vztahov mozme -resp bolo by to pekne... v kazdom pripade takato "decentralizacia" nie je podla mna vhodna ani neprospieva nejakej "stabilite meny"...
pekne to nechame plynut ,kazdy den - dva nakuknem, ked to hitne moj limit vyselujem to a potom uvidim, co dalej
ale teraz spat k tej myslienke...
sak sa da realne na bitstampe kupit ETH pod 600 a predat na Coinbase skoro za 7kil... preco nerobit len toto ? nezistoval niekto konkretne poplatky/ moznosti atd? lebo tym padom je zaujimave uz len taketo nieco...sme tu mala komunita, myslim,ze taketo info si pozdielat v ramci dobrych vztahov mozme -resp bolo by to pekne... v kazdom pripade takato "decentralizacia" nie je podla mna vhodna ani neprospieva nejakej "stabilite meny"...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Dnes je vypredaj krypto v Lidli? To leti strmhlav dolu bez vynimky
To je aj tým poklesom Bitcoinu ...
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
- Odar
- Pokročilý používateľ
Hej, ten taha vsetko dolu, ale dalo sa to ocakavat. Ten rychly narast nebol normalny. Otazne je, kde sa to zastavi
Uz cakam kedy to spusti alza.. sto tabletov tyzdenne stotabletov tyzdenne
-
- Pokročilý používateľ
pekne sialeny vypredaj sa pustil facepalm...
nejake info k mojmu prispevku? ta posledna cast
p.s. toto je presne to moje stastie,inak voobec som neni nasraty len sa smejem...mesiac na to kukam,ze idem do toho a nakupim den "skoro na vrchole".... proste tieto veci pri mne nefunguju ) holt pockame kam sa to vrati ked panika utichne
nejake info k mojmu prispevku? ta posledna cast
p.s. toto je presne to moje stastie,inak voobec som neni nasraty len sa smejem...mesiac na to kukam,ze idem do toho a nakupim den "skoro na vrchole".... proste tieto veci pri mne nefunguju ) holt pockame kam sa to vrati ked panika utichne
Dufam tiez ze to zase vybuchne.
Zapol som inac Nice. ZEC dost klesol a tam mam viac.
Zapol som inac Nice. ZEC dost klesol a tam mam viac.
.
- Odar
- Pokročilý používateľ
To sme takí viacerí, tiež som presunul LiteCoin do BTC a potom LTC doslova vystrelilo. V globále zatiaľ nie som v mínuse, ale proste poteší. Hlavne nepredávať. Na to je už neskoro. Treba si naliať a počkať.
Dotažím minimálny zostatok ZEC a uvidím. Momentálne mi už vychádza lepšie ťažiť ETH.
Dotažím minimálny zostatok ZEC a uvidím. Momentálne mi už vychádza lepšie ťažiť ETH.
-
- Pokročilý používateľ
ja eozmyslam dokupit aspon za 2k eth... pekne by ma to potiahlo ked sa to zobudi...ale
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Ja neviem mne sa to ako vypredaj moc nezda....
Tyzden dozadu som nakupoval BCH po 1550 cca. Teraz sme na 1790 (v case pisania). Priestor na korekciu este urcite je.
Ethereum som zaciatkom decembra predaval tusim po 370 eur. Teraz je na 500.
taka mensia korekcia. Za vsetko moze strach "FOMO". S tym nakupovanim po tom velkom naraste treba byt proste opatrny.
Tyzden dozadu som nakupoval BCH po 1550 cca. Teraz sme na 1790 (v case pisania). Priestor na korekciu este urcite je.
Ethereum som zaciatkom decembra predaval tusim po 370 eur. Teraz je na 500.
taka mensia korekcia. Za vsetko moze strach "FOMO". S tym nakupovanim po tom velkom naraste treba byt proste opatrny.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Tiez rozmyslam nad kupou. Velkom sa mi pozdava z tych menej znamych ripple.
Btw: to co pisal quick by bolo celkom fajn. V ramci komunity si podat nejake info
Btw: viete niekto poradit apku na android na sledovanie kryptomien?
Btw: to co pisal quick by bolo celkom fajn. V ramci komunity si podat nejake info
Btw: viete niekto poradit apku na android na sledovanie kryptomien?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Odar
- Pokročilý používateľ
Ked sa pozeram na rocnu krivku BTC a od oka spravim krivku postupneho zvysovania hodnoty meny doterajsim tempom (bez toho sialeneho narastu), tak je tam este celkom slusna rezerva, kde by to mohlo klesnut. Uvidime.
Na Android pouzivam Blockfolio.
Na Android pouzivam Blockfolio.
Hádam nie, už to krátkodobo kleslo na 9000EUR/BTC a rýchlo sa vrátilo na 11
Ešte že som pol roka ťažil, aspoň mám z čoho vykryť straty
Ešte že som pol roka ťažil, aspoň mám z čoho vykryť straty
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
nuz mne zostava len cakat kam sa to posunie resp. dokupit a vyrovnat to nejak...
v kazdom pripade mi je divne,ze na jednej stranke je cena taka a druhej uuuuuplne ina :O
boha normalne jak nad tym premyslam musim sa smiat, tolko cakam, vecer kupim a rano korekcia jak praasa... to je uplnyyy joke
v kazdom pripade mi je divne,ze na jednej stranke je cena taka a druhej uuuuuplne ina :O
boha normalne jak nad tym premyslam musim sa smiat, tolko cakam, vecer kupim a rano korekcia jak praasa... to je uplnyyy joke
Naposledy upravil/-a quicky v Pi 22. Dec, 2017, 18:25, upravené celkom 2 krát.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Odar, cez to blackfolio robis aj nejake nakupy?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)