Aky film ste naposledy videli?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Aky film ste naposledy videli?
1 je take intro, spolocnost je este OK, ale par sialencov sa najde aj v tejto spolocnosti. No a max ich musi samozrejme zlikvidovat. Tu sa vlastne sformuje skutocny Mad Max. Dvojka je uz cisty post apokalipticky svet. Co sa udialo v poslednych rokoch sa nejako hlbsie nerozvija. 2 je uz ale po filmovej stranke ciste psycho. Jednotku est enemusis vidiet, ale 2 jku si musis pozriet. 3 Dom hromu ma moc nezaujal. z celej serie najslabsi diel.
Ohladne fury rad kam je zasadeny dej. tazko povedat. v 2jke o neho prisiel, takze pokracovanie s tymto autom by nemalo nasledovat. Na druhu stranu aj vo Fury road o neho prisiel, takze ak by bol zasadeny dej pred 2jkou, nemal by sa objavit zase v 2jke.
Podla mna si to razi svoju cestu po jednotke, to divca a ta zena co tam je, su ratam jeho rodina o ktoru prisiel
Ohladne fury rad kam je zasadeny dej. tazko povedat. v 2jke o neho prisiel, takze pokracovanie s tymto autom by nemalo nasledovat. Na druhu stranu aj vo Fury road o neho prisiel, takze ak by bol zasadeny dej pred 2jkou, nemal by sa objavit zase v 2jke.
Podla mna si to razi svoju cestu po jednotke, to divca a ta zena co tam je, su ratam jeho rodina o ktoru prisiel
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
no idem pozrieť tu 2ku Proste ja ten svet Borderlandsu strašne žeriem,... tie psycho šialené veci čo tam sú vymyslené sa ani snáď nedajú vymyslieť, to človek musí byť génius nato ,... presne niečo na štýl toho gitaristy napr v Borderlandse, je také maličke 11 ročné dievča, ktoré robí party so svojími plyšiakmi, a hosťami party sú presne tí biely warriori z Mad Maxa obmotaný TNTčom a party štartuje tak, že ich odpáli no proste šialenstvo. a takýchto psycho veci je tam milion, kto toto nehral musí skúsiť
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj borderlands je k otmu uplne blizko + fallout svet. 2jka sa ti bude pacit, to je uplne psycho svet a postavy vnom. totalna bizardnost. Jednotka sa este drzi hooodne pri zemi, ale furt je to velmi dobre. 3jka je taka vselijaka, ale mne tam chybaju tie nahanacky na aute, tie proste k mad max patria. ale psycho je to tiez
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
vcera som pozrel film maggie... strasne som bol sklamany a nasraty zaroven,to bol pre mna ultra prepadak a lutujem kazdu jednu minutu co som s nim stravil... ble
Co sa tyka timelinu noveho Mad Maxa, tak sam Miller odpovedal, ze chronologicky sa to neda zaradit. Vraj to mame chapat ako ked je novy Bond film s novym hercom.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
mad max bola pecka :O aj ked som cakal, ze hlavny herec bude viac vynikat
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak ten mad max teda... ak nepocitam prvych 30min (keby nebol okolo toho taky hype, tak to vypnem) ... tak medzi akcakmi 8/10
inak 6/10
inak 6/10
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
povodne mad maxy som videl cca. 20 rokov dozadu, ale jednotka sa mi pacila ovela viac. bol tam pribeh otca chraniaceho rodinu, motiv apod. v dvojke uz to chybalo tusim tam nahanali nejaky tanker alebo nieco a strielali po sebe. ja mam vacsinou slaby mechur a 2 hodiny nevyzdrzim v kine, tak vzdy chodim von cez akcne sceny kde sa len striela a nahana. pri fury road som mal pocit ze ten film by som dal v kine aj s poriadnou srackou
imo hlavny hrdina je Charlize Theron aka Furiosa nie Max, aj ked nazov by tomu nasvedcovalquicky napísal:mad max bola pecka :O aj ked som cakal, ze hlavny herec bude viac vynikat
-
- Pokročilý používateľ
ved prave preto som vravel,ze som cakal viac "hlavnych scen s maxom" ale charlize mozem ,takze
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Bol som v kine na Jurskom svete, a toz, riadna hovadina to bola
sice len na 2d kedze 3d bolo len s dabingom.
Pribehovo no neviem, ale ako zabava riadna asi tak [3-4]*
sice len na 2d kedze 3d bolo len s dabingom.
Pribehovo no neviem, ale ako zabava riadna asi tak [3-4]*
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Pokročilý používateľ
ja som bol na jurskom tiez ale akoze celkom sa to dalo pozerat:
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
mad max pre mna tak 3/10, ja na take filmy nejak nie som. Myslienka ziadna, pozadie nerozvinute...len jedna banda psycho debilov a kopa lietajuceho srotu.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Pokročilý používateľ
ale zas na nic sa ten film nehral nie ako dost vela inych filmov
dnes dam foxcatcher
dnes dam foxcatcher
-