Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
nezakryte plechy ma aj VW UP a lacne to vozitko zrovna nie je..
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
brali ste niekedy niekto auto po operativnom leasingu? mam vyhliadnutu kiu ceed benzin, 3 rocnu, v poistnych udalostiach ma vymenu celneho skla, odrety lak na prednej kapote od kamienkov a dost jalove brzdy (v porovnani s golfom, mozno je to skor o zvyku), inac laicky sa mi to auto zda byt ok a mam pocit ze je to relativne bezpecny sposob nakupu.
nie je to uplne ideal ako ked sa predavali auta z nasej firmy a vedel som zavolat kolegovi kto ho jazdil ze co a ako, ale do konca roka potrebujem poriesit auto a toto mi pride ako dobry deal - cenovo az podozrivo, ale mozno to bude kilometrami a osobne sa mi zda byt lepsie 3 rocne auto ktore najazdilo cez 100 tisic predpokladam na dialnici ako za rovnake obdobie 40, predpokladam v meste
nie je to uplne ideal ako ked sa predavali auta z nasej firmy a vedel som zavolat kolegovi kto ho jazdil ze co a ako, ale do konca roka potrebujem poriesit auto a toto mi pride ako dobry deal - cenovo az podozrivo, ale mozno to bude kilometrami a osobne sa mi zda byt lepsie 3 rocne auto ktore najazdilo cez 100 tisic predpokladam na dialnici ako za rovnake obdobie 40, predpokladam v meste
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
a keby aj, preboha co je to 100k km ?? ved uz neblaznite...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Pred 20 rokmi zabeh, dnes zrelé na generalku
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
lebo patrilo AutoContu a co si pamatam tak nejsu to taxikari any to najazdil v meste musel by byt v aute 4,5 hodiny kazdy pracovny den a to si neviem dost dobre predstavit.stiv napísal:Ako vies ze za 3 roky nedal 100kkm v meste?
-
- Pokročilý používateľ
mne sa zda ze v meste sa jazdi aj rychlejsie nez 22.2km/h average, ale ved to je jedno. Pozri, autocont semtam lieta aj mimomesto, lietali chlapci do Praglu ci Brna. Benzin, ziadne dpf, zaruka 7 rokov PRENOSNA NA SEKUNDARNYCH MAJITELOV...
Vravis namakana cenovka. Co riesis pri svojej socialnej antipatii ohladne servisov ?
Je hrdzave ? Este ločká voda v kufri ako bolo vytopene ?
Vravis namakana cenovka. Co riesis pri svojej socialnej antipatii ohladne servisov ?
Je hrdzave ? Este ločká voda v kufri ako bolo vytopene ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Zas az take nerealne to nieje. Keby zase jazdil dialnice tak mi ten najazd pride maly.
PS: k autu co mi po lizingu neostane by som sa spraval ako k handre. Urcite nebudem jediny takto zmyslajuci.
PS: k autu co mi po lizingu neostane by som sa spraval ako k handre. Urcite nebudem jediny takto zmyslajuci.
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
najazd moze byt realny, ale skor by som sa bal toho ako sa ku autu srpavali. tak ako pise stiv, k firemnemu autu na lizing sa vsetci srpavaju ako prasce. Jama nejama, vytacanie za studena atd. To auto po 100t moze byt viacej zhumplovane ako auto co ma 400t
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Tak si kúpte nové, nie?
Nikdy neviete, ako s autom bolo zaobchádzané. Nikdy...
Aspoň teda ja to takto beriem, nikdy som od jazdenky nečakal stav nového auta, jednoducho kupujem jazdené, automaticky rátam aj so servisom - nech aj drahým. Ide len o to, či sa mi to oplatí v porovnaní s novým autom.
Nikdy neviete, ako s autom bolo zaobchádzané. Nikdy...
Aspoň teda ja to takto beriem, nikdy som od jazdenky nečakal stav nového auta, jednoducho kupujem jazdené, automaticky rátam aj so servisom - nech aj drahým. Ide len o to, či sa mi to oplatí v porovnaní s novým autom.
- molnart
- Pokročilý používateľ
nove auto pre mna momentalne cenovo neprichadza do uvahy, vsetky prachy co som mal nalial do pozemku. ta kia ma rovnaky najazd ako moj firemny golf 4-rocny (teda o rok viac), ktory ked neratam dochadzanie do roboty jazdi iba na dialnici. navyse ten ceed je z trencina, kde aj mestska jazda je asi trosku ina ako moje dochadzanie zo samorina s priemerkou 15-20 km/h.
No neviem či jazdenie po Trenčíne je zrovna rýchle
- molnart
- Pokročilý používateľ
neviem, ale typujem ze horsie ako v bratislave, kde z odbacacieho pruhu z pristavneho mosta na CS Lukoil idem 40 minut byt nemoze
-
- Pokročilý používateľ
v suvislosti s uvedenym by som skor polozil otazku - preco menit 4rocny Golf ktory poznam za 3rocnu Hocico ktore nepoznam ?
Kvoli cene ? Predam Golf za drahsie, naham si Kiju a mam tri tisice v supliku ? Tym sa mi zivot nezmeni.
Ked mas silny pocit, tak kup tu Kiju lebo je za fantasticke peniaze, PREDAJ JU NA TRHU a zarob na tom. Je to legalne a hanbit sa za to netreba. Nezabudni na samoudanie a zaplatenie prislusnej prijmovej dane, pretoze ked mas autiak menej ako rok a vyvaris na nom, tak musis normalne zaplatit dan zo zisku akokeby si podnikal.
Priestorovo neziskas nic, jazdne vykony ta pri 15km/h nezaujimaju, dovod vymeny zatial nevidim ale mozno nieco relevantne napises. Nie, prichadzajuca vymena rozvodov na Golffe nie je relevantny dovod na zahodenie auta, rovnako ako nie je vymena brzd alebo kupa novych pneumatik.
Kvoli cene ? Predam Golf za drahsie, naham si Kiju a mam tri tisice v supliku ? Tym sa mi zivot nezmeni.
Ked mas silny pocit, tak kup tu Kiju lebo je za fantasticke peniaze, PREDAJ JU NA TRHU a zarob na tom. Je to legalne a hanbit sa za to netreba. Nezabudni na samoudanie a zaplatenie prislusnej prijmovej dane, pretoze ked mas autiak menej ako rok a vyvaris na nom, tak musis normalne zaplatit dan zo zisku akokeby si podnikal.
Priestorovo neziskas nic, jazdne vykony ta pri 15km/h nezaujimaju, dovod vymeny zatial nevidim ale mozno nieco relevantne napises. Nie, prichadzajuca vymena rozvodov na Golffe nie je relevantny dovod na zahodenie auta, rovnako ako nie je vymena brzd alebo kupa novych pneumatik.
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
A co je to ta fantasticka cena?