nedanie prednosti v jazde /presov, semafory, svieti zelena, ale treba davat prednostked idem dolava.../.. mal som 19rokov, a v autoskole ma to v KE nenaucili, kedze v KE su semafory okrem jedneho dvoch miest riesene uplne inac, ako vsade vo svete.. nehoda to ale nebola/od nej bolo veeelmi daleko/, ale vsimli si to dialnicni v tmavom passate. kazdopadne, tato skusenost ma zachranila velakrat, kedze ako Kosican som nauceny, ze ked je zelena, mozem aj odbocovat.. No ked si clovek v takom Mnichove v poslednej chvili spomenie, ze nieje v KE, tak je to dobra "skusenost"..
druha pokuta bol pas, a tretia rychlost... pirat?? nemyslim... poznam ludi, co maju v karte 10-20 priestupkov za speed rocne
Ocenujem supy, ktore len tak volaju na policiu. Dnes 119€ na Starych Gruntoch kde som parkoval medzi dalsimi 10 autami na kraji cesty. Akurat som dosiel druhym autom a vidim odtahovku ako mi vezie Benz ..... dosiel som na odstavisko, resume ? Stanie v neprehladnej zakrute, prekazka v ceste, statie na mestskej zeleni.... policajt povedal ze by to neriesili ale niekto dal podnet z 10 aut vybrali 2 lebo mali len dve odtahovky ... pocas mojho parkovania bolo 5 aut v protismere a ja osobne som ani nevytrcal,, tie si samozrjeme nevsimli a pri nakladani mi o par CM takmer drbli auto o odtahovku lebo nevytiahli cele rameno, a krikmi pojebk*li lak na strehce. Som rad ze som mohol zafinancovat niekoho skur*eny bussines s odtahovkou, Za 100€ mi odtiahnu auto 100km, nie 7 .,...
lenze ja som nebol ta prekazka, to je ten vtip, asi dalsich 10 aut bolo v tej istej sirke ako ja ..... jasne ze mali, na A5 zapisniku spolu s ostatnymi priestupkami inych ....somnou zobral este nejaku KN kiu ..
V BA sneh?
Ci pána, veď to nie je ešte ani v KNM, NO, CA a ani ZA. Iba námraza...
Inak, prezuté som mal spolu so servisom (podvozok, brzdy, náplne, výfuk), takže od 21.10.2016
Akurát v ostrekovačoch ešte nemám nemrzku
Potreboval som si nastaviť trysky na čelné sklo, hovoril som si že to budem nastavovať ešte kým tam nebude nemrzka a akosi som sa do toho nedostal...
Ano, pozriem z okna a nakydane na autach, na ceste mokra zbrnda a z obchvatu hlasia kolonu z Mlynskej az po Pristavny most Inak pohoda na letnych, cez vikend skocim na chatu po zimne pneu a niekedy buduci tyzden dam prezut. Len sa mi cosi mari, ze dve pneu uz boli tak na hrane, tak asi najprv bude treba objednat nove
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
8:45 Petrzalka smer Pristavny Most, auta stali na Dolnozemskej na urovni Slofnaft pumpy (sifrovane aby to nebola reklama), cize take tri kilometre od pristavaku.
Silny home office som dneskaj uderil...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.