Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Toho daňového poradcu, ktorého riešim/e s nemenovanou osobou je kvôli enormnej sume..asi som to už spomenul .
Skôr je otázka, či budú naše banky rešpektovať prevody. Osobne si myslím že je jedno či spravím raz prevod za 1500€ alebo 15x100€ .
Odporúčam každému si nájsť na facebooku skupinu "Ethereum mining" kde jednému poslali oznámenie od banky za porušenie podmienok ( bežný osobný účet ) využívania účtu. Celý papier je odfotený s podpisom riaditela banky, v posledných dňoch je o tom hlbšia diskusia . Prevody boli robené cez coinbase .
Skôr je otázka, či budú naše banky rešpektovať prevody. Osobne si myslím že je jedno či spravím raz prevod za 1500€ alebo 15x100€ .
Odporúčam každému si nájsť na facebooku skupinu "Ethereum mining" kde jednému poslali oznámenie od banky za porušenie podmienok ( bežný osobný účet ) využívania účtu. Celý papier je odfotený s podpisom riaditela banky, v posledných dňoch je o tom hlbšia diskusia . Prevody boli robené cez coinbase .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
silno doporucujem spravit jeden prevod so sumou stotisic nez sto prevodov s tisickou kazdy... akoze fakt silno. Inak nepredpokladana navsteva o piatej rano, vela vysvetlovaciek...
Je to samozrejme preevenciiaa/snaha o booojj s o-r-gaaniizoovaanoou...
Je to samozrejme preevenciiaa/snaha o booojj s o-r-gaaniizoovaanoou...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
andrew hod swm ten papier lebo skupin s tym nazvom je viac dikes.
tak vysvetlovat musis vzdy ked si na teba niekto posvieti je jedno ci 1k alebo 150k...samozrejme potom ide o to aka banka ake maju interne smernice na ohlasovanie prevodov a pod...toto si uz asi sam musi kazdy uvazit a pod
tak vysvetlovat musis vzdy ked si na teba niekto posvieti je jedno ci 1k alebo 150k...samozrejme potom ide o to aka banka ake maju interne smernice na ohlasovanie prevodov a pod...toto si uz asi sam musi kazdy uvazit a pod
Zopakujem otazku
na coinbase pridavate ucet ci kartu?
aj na male tranzakcie
na coinbase pridavate ucet ci kartu?
aj na male tranzakcie
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Obe. Lebo vytiahnut peniaze potrebujes na SEPA ucet a kupovat potrebujes obycajne pri aktualnom kurze, cize hned (kartou).
Co znamena ze respektovat prevody? Ako moze banka nerespektovat akykolvek prevod?
ta skupina je na schvalenie tak sa tak skoro k tomu nedostanem (k tomu dokumentu co spominas, zaujimalo by ma ake podmienky boli porusene )
a co take eu based servisy ? bitpanda?
ta skupina je na schvalenie tak sa tak skoro k tomu nedostanem (k tomu dokumentu co spominas, zaujimalo by ma ake podmienky boli porusene )
a co take eu based servisy ? bitpanda?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
na coinbase mi nejde pridat ani debet ani kreditna karta, vyhadzuje mi nejaky 3d secure error. kde moze byt problem?
https://support.coinbase.com/customer/p ... es/2144698 2 sekundy gugl
na vacsinu otazok ohladom error kodov najdete odpoved v FAQ popripade do guglu meno_chyby+provider_služby
na vacsinu otazok ohladom error kodov najdete odpoved v FAQ popripade do guglu meno_chyby+provider_služby
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
okej, mam karty od tatry, mam si od nich pytat neajaky security kod? na googli som k tomu nic nenasiel
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
hehe to s tymi zakazanymi sepa prevodami som myslel par stran do zadu.... co som "pocul"
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
Mas skusenosti ? v com to je lepsie ?
Naposledy upravil/-a drastyk v St 27. Dec, 2017, 12:26, upravené celkom 1 krát.
Má niekto skúsenosti s nákupom tovaru v BTC? Mám na mysli napr. Alzu.
Možno sa to oplatí viac ako posielať na účet
Možno sa to oplatí viac ako posielať na účet
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
>> Mas skusenosti ? v com to je lepsie ?
ano ; je to lepsie v tom ze nedrazdis prislusne organy - nic menej, nic viac.
ano ; je to lepsie v tom ze nedrazdis prislusne organy - nic menej, nic viac.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Aj tak by ma zaujimalo, ako sa prihliada na bitcoin, kedze nas zakon ho nepozna. Ak by sa to posudzovalo ako prijem z predaja cennych papierov, tam je postup jasny. Lenze ak je bitcoin virtualna mena, teda mena platidlo valuta atd., tak som povinny platit dan z toho ze zarobim na zmene kurzu?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.