M1ch4l napísal:dnes 1 vyhra zo 4 hier. Na viac moc nemam cas. No katastrofa. Na to, ze som hral moje oblubene Centauro 120 (dodnes nejak 74% WR, hoci s malou vzorkou) proste hroza. V tych prehrach som bol 2., 2. a 3. v time. V tej vyhre som bol niekde uplne vzadu, pretoze mi hodilo Coastal Threat. To je taka skvela mapa, kde bud mas MBT alebo scouta alebo mozes ist do garaze.
Samozrejme, kazdy sa hrdinsky snazi zaobstarat si uplne irelevantny milion kreditov 50 vyhrami za tyzden (a.k.a. za 3 dobre hry s T6 premiakom ten milion zarobim). A taktiez samozrejme zadarmo T4 premiak...pretoze aj to treba. Kazdy PvE hrdina si tam pride, prvy krat v PvP vo svojom T7+ tanku....a potom akoze hraj.
Moj nick v AW je Mkoo
Aha, preto som ta nevedel najst

.
Mno asi poviem blbost, ale dost ma frustruje AWckovy doraz na spotting, ako fajn, robi to niektore vozidla pouzitelne, ale ked jeden tym dostane vytuneneho Foxika a druhy stockoveho, pripadne zleho hraca, tak to moze pomaly rovno zabalit.
Ako ja teraz, hra v BMD 2- ano aj s tym sa da slusne spottit, lenze nemam to este full a superov Foxik ma proste naspotil akonahle som sa len pohol (a to som nebol uplne vpredu a snazil sa skryvat za vegetaciou) a za nim pripravenych ktoviekolko tankov - proste ani prd som nedal a bolo po mne. Nas Fox chcipol tak po 30 sekundach od zaciatku a tym bolo v podstate cele kridlo odsudene na zanik.
Vo WOT sa mi to nezda az take vyrazne (asi to bude tymi mensimi a koridorovymi mapami

).
Ale priznam sa, neviem ako inak to riesit, aby boli niektore vozidla hratelne, konieckoncov aj to BMD zavisi od "zneuzivania" camo/spottingu.
Aby som to zhrnul, chapem, ako a preco to tak funguje, ale zda sa mi, ze to casto znamena, ze jeden hrac vie "potopit" cely tym, ako napr. teraz, ked sa zase pre zmenu nas Fox rozhodol ist do "mesta" (resp. rafinerie, alebo co to je - mapa Roughneck). Predpokladam, ze je to nejaky ostrielany PVE hrac, co nema ani sajnu o ulohe jeho vozidla.