Zdravím vás, nedalo mi to a zaregoval som sa kvôli tejto téme, pretože ma zaujala.
Začnem asi tak, od prvej objednávky na alze som vedel že to bude dobrý shop, rýchle dodávky, ceny, platba pri prevzatí,webstránka...postupne som tam začal nakupovať, a nikdy neboli žiadne problémy.
Som študent a "odomkol" som druhú študenstskú cenovú kategóriu (jedna je s číslom ISIC karty a druhá keď vyplníš aj školu

), nakupujeme v tomto obchode pravidelne, ešte trocha rožšíriť sortiment a dal by som shopu 100% zo 100%, vždy mali tovar na sklade, nikdy som nemusel čakať.
Už sme tam nakúpili za viac ako 4000€ všeličo, ntb,tlačiarne.véľa veľa tonerov,tablety, kábliky, cd/dvd média...Na polovicu vecí čo som kúpil som narazil náhodou ani som predtým nevedel že niečo také existuje

Majú vždy ochotných ľudí na infolinke, stornovať už vyexpedovanú/ už doručenú (na pobočke) objednávku nikdy nebol problém, aj tri krát tú istú, platba kartou samozrejmosť, cena dopravy no dajme tomu (majú super logistiku) Vernostné akcie typu alzáky, masaker cien, zľavové tornádo, 100 tabletov týždenne

. Vždy milí a ochotní predavači, nemal som NIKDY žiaden problém.
Čo sa týka reklamácii, nikdy nebol žiaden problém. Mal som dohromady asi 5 reklamácií...:
1. Slúchadlá do uší, jedno prestalo hrať resp. hralo "na povel", bez problémov na ďalší deň nové (tento problém bol dvakrát a vždy prebehlo to rovnako hladko)
2. 3,5mm JACK rozdvojka, lacná plastová za 1,30€ - rozpadla sa, začala šumieť, nemal som od toho ani obal, kde boli nejaké čínske tláchoty ani tú ich nálepku čo tam dávali v sklade a čiarový kód obj, ani doklad som nemal tak som si vytlačil niečo zo stránky, prišiel som, zobral ju do ruky, zajtra si príďte po nové a neviem či tá stará neletela na pobočke hneď do koša , druhá urobila to isté, vykašlal som sa na to, ale išlo o princíp
3. Tablet nemenovanej značky aby som náhodou nikoho nepoškodil

. Mal som tablet, ktorý sme kúpili mesiac pred vianocami, zapli sme, fungoval, nainštalovali sme do neho základné veci, aby sme zistili funkčnosť web kamery GPSska...zabalili a počkaj si do vianoc, tablet týždeň po vianociach fungoval normálne, všetci boli spokojný, 7. januára 2014 išiel pomaly ale isto na reklamáciu, sám sa neprimerane rýchlo vybíjal (ale fakt neprimerane aj keď som ako profík vypol všetko, wifi, všetku komunikáciu, aut. synchonizáciu...) za 2 hoďky 70% ale batéria mala veľkú kapacitu, na 100% som si istý že na vine nebol OS ani žiadna appka, asi nejaký skrat na doske, sám sa vypínal...keď mal 80% tak sa sám, nešiel nabiť, šúpli sme na nabíjačku a naskočilo "obnovovacie nabíjanie" - batéria mala byť menej ako 1%, nabil sa, nešiel zapnúť, už ani nabiť z pc ani origoš nabíjačkou ani žiadnou inou, prídeme na pobočku, pracovník schmatol nabíjačku zapojil a išiel, my že WTF a on nám povedal, ja vám to kľudne odošlem, ale ešte to vyskúšajte, slušný rozhovor. Samozrejme nešiel, na druhý deň sme sa naštvali a poslali sme ho teda cez pobočku na RMA, neboli schopný ho do 30 dní opraviť, teda na 30 deň prišiel komplet nový, ešte s neporušenými páskami ani ničím, komplet nový to viem na 100%, pokračujem v bode 4
4. Druhý nový ten istý tablet sme zapli nainštalovali, išiel dve hoďky dohromady, potom už zas kaput, nešiel zapnúť, nabiť obrazovka bola iba hlúpo podsvietená (v tme sme videli), tentokrát sme povedali, že už túto značku nechceme za žiadnu cenu, on povedal, že v reklamačných možnostiach vyznačí dobropis, po 21 dňoch príšla odpoveď že dali dobropis, objednali sme teda iný o 50€ drahší tablet značkový, no pri objednávke sme chceli využit ten dobropis, zavolali sme na infolinku, postupoval som podľa pokynov, call operátor mi povedal oki dobropis nahodený, prídeme na pobočku, 169€, prosím? veď mi tu máme mať dobropis...dal som teda meno pracovníka z faktúry ktorý mi vyťukol faktúru (a zabudol dať ten dobropis, teda meno toho call operátora) a pán na pobočke povedal, dajte mi 50€, ja to už nejako doriešim ohľadom faktúr a dobropisov, ďakujeme za nákup
Ten nový značkový tablet je veľmi dobrý, používateľ (osoba ženského pohlavia) ho používa viac menej len ako hudobný prehrávač

no je s výrobkom plne spokojná. Ten pôvodný mal výborné recenzie aj inde, aj na nezávislých serveroch, tá značka bola ako veľký boom, stál 116 € a na to že ho má používať žena a zachádzať s ním a požičiavať ho dieťaťu to bola dobrá suma, načo kupovať na tieto potreby tablet za 300€?
Nakupujem tam minimálne raz do týždňa niečo, momentálne zas objednávam dve objednávky

takže odo mňa patrí jednoznačná pochvala tomuto obchodu
Ešte trocha odbočím od témy, tie reklamy ma trocha otravujú ale inak sú celkom ok
PS: nie som žiadny najmutý recenzent na to ani nepomyslite, hovorím zo skúsenosti
Pavol