AMD Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
Re: Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
nikto nic ? neviete mi poradit ?
- overlordslovak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Jan, 2012, 23:02
aby si ten druhy bios vratil do povedneho stavu potrebujes druhu grafiku s ktorou sa nabootujes a potom cez CMD alebo ATIwinflash flashnes BIOS spat na ten co si si zalohoval...takto som to robil s mojou 6950 lebo nemam mechanicky ani inak moznost menit medzi biosmi lebo mozem mat len jeden...
ale zistil som tak trochu ze ked som preinstaloval WINDOWS tak ma bootlo do systemu aj s tou vandou grafikou ale nerozpoznalo ju...navyse moja grafika ma vraj hardwarevi LOCK BIOSu takze ten BIOS sa mi nemalo podarit menit ale pokazit islo ale opravit nie takze som sa musel hrat na ploŠnom spoji s kablikami...keby nieco potrebujes pomoct viac tak kludne skype: marius-rus-sk
navyse podla tohoto http://www.alza.sk/asus-eah6950-2di2s-2gd5-d202657.htm by mala byt tvoja grafika referencná takze by ti to malo ist na 99%..skusil by som to este raz...
ale zistil som tak trochu ze ked som preinstaloval WINDOWS tak ma bootlo do systemu aj s tou vandou grafikou ale nerozpoznalo ju...navyse moja grafika ma vraj hardwarevi LOCK BIOSu takze ten BIOS sa mi nemalo podarit menit ale pokazit islo ale opravit nie takze som sa musel hrat na ploŠnom spoji s kablikami...keby nieco potrebujes pomoct viac tak kludne skype: marius-rus-sk
navyse podla tohoto http://www.alza.sk/asus-eah6950-2di2s-2gd5-d202657.htm by mala byt tvoja grafika referencná takze by ti to malo ist na 99%..skusil by som to este raz...
i7
ziadnu druhu kartu nepotrebuje, naloadujes win s funkcnym BIOSom, prepnes prepinac do polohy v ktorej mas zly BIOS a flashujes.
Takze za behu windowsu mechanicky prepnem na GK bios tym prepinacom ? a potom uz skusam iba znova flashovat ?
a s káblami sa hrať nechcem to radsej necham uz tak.. ale na to sa necitim aby som tam nieco odpajal/letoval/ a podobne
a s káblami sa hrať nechcem to radsej necham uz tak.. ale na to sa necitim aby som tam nieco odpajal/letoval/ a podobne
ano za behu to prepni na nefunkcny
a vo flashovani mam zmenit sposob flashovania ? co mam spravit inac ? tipujem ze ked to budem robit tak isto ako doteraz podla toho navodu ze sa nedostanem k uspesnemu koncu
- overlordslovak
- Používateľ
Re: AMD Radeon HD 6970/6950 (recenzie, informácie...)
hardwarovi lock BIOSu a nutnost hrania sa s kablikmi a druhej grafiky bol moj pripad lebo nemam BIOS Switch...citaj cele co som pisal..
i7
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
on mal dva biosy, naco mu radis co ma robit s kartou ktora nema dva ?
- overlordslovak
- Používateľ
neradím ja len hovorim ze keby mal iba jeden tak to ma blbsie...proste zabudnite...
i7
A nejake napady na to flashnutie ? zatial mam uz obi dva biosi povodne.. ale chcel by som to unlock
tak.. uz sa mi to nakoniec podarilo.. Dakujem vsetkym za rady
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
a co si robil zle ?
No pravdupovediac.. vratil som sa k povodnemu navodu co je tuto na fore.. cez atiwinflash som tamnahral upraveny bios. Najskor som mal ciernu obrazovku, trvalo to asi 3/4 minuty kym sa to flashlo a potom zamrzol komp.. restartoval som ho a kupodivu nabehol windows a je to stabilne. Robil som to presne tak isto ako prvy krat.. proste to vyslo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak nech sluzi
- overlordslovak
- Používateľ
nenadvezujem na predchadzajuce prispevky len ked to bude niekto citat tak niektore grafiky proste nejdu aspon myslim a to iste najdete na celom internete a to iste vidnom aj na mojich 2 kuskoch..
no tak ja mam 2x6950 od GIGABYTE 1GB a na oboch rovnaky unlocknuty bios na 6970...jednu som flashol v pohode aj funguje jak ma a ta druha pise chyby...atd... a ked som tam bios dostal aj tak mam iba 1400 shaderov...
no tak ja mam 2x6950 od GIGABYTE 1GB a na oboch rovnaky unlocknuty bios na 6970...jednu som flashol v pohode aj funguje jak ma a ta druha pise chyby...atd... a ked som tam bios dostal aj tak mam iba 1400 shaderov...
i7