Battlefield: Bad Company 2
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: Battlefield: Bad Company 2
Jak je mozne ze mi BC2 drvi jedno jadro cely cas nad 95% ostatne idu tak na polke fuck
Spoiler: ukázať
Toto som si všimol prednedávnom aj ja. Presne aj mne tak isto.Jak je mozne ze mi BC2 drvi jedno jadro cely cas nad 95% ostatne idu tak na polke fuck
- elementar
- Sponzor fóra silver
nerpijde mi to vhodne ale asi s tym tazko daco spravime uz je to dlhsie len akosi som to mal na salame... ale TDP bude vyssie... a zbytocne mi windows vypisuje kraviny vraj amlo vykonu a vypne moderny panel na klasiku
mas i5 ja X4 takze to bude asi PB ako som kdesi cital
mas i5 ja X4 takze to bude asi PB ako som kdesi cital
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to je normal,mne to takto ze, jedno naplno a zbytok menej, ide uz od zaciatku
Je to tak a je to nepochopitelne ale ak si pocas hry nahodis task manager a procesu BFBC2.exe priradis klickom na All processors vsetky jadra (i ked ich mas odfajknute vsetky uz predtym) vytazenie sa z toho jedneho rozlozi na vsetky 4. Pri narocnejsich mapach ako je Oasis conquest je viditelne zvysenie vykonu a mne to pripada potom celkovo sviznejsie.elementar napísal:Jak je mozne ze mi BC2 drvi jedno jadro cely cas nad 95% ostatne idu tak na polke fuck
Naposledy upravil/-a gauntl3t v St 03. Aug, 2011, 23:04, upravené celkom 1 krát.
Toto musím vyskušať, som zvedavy.procesu BFBC2.exe priradis klickom na All processors vsetku jadra
Da sa to pridanim prikazu +fullproc, alebo takym nejakym podobnym tomu spustaciemu updater.exe
Pise sa o tom na nete, ale ja som ten prikaz nikdy nebol schopny k tomu .exe priradit tak aby to fungovalo, tak to robim vzdy rucne v t.manageri, kym sa pripajam na server
Pise sa o tom na nete, ale ja som ten prikaz nikdy nebol schopny k tomu .exe priradit tak aby to fungovalo, tak to robim vzdy rucne v t.manageri, kym sa pripajam na server
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Mučo Mačo napísal:zistujem ze z nejakeho dovodu sa mi nedaju posielat requesty,i ked napise ze boli odoslane druhej strane nedojdu..takze poslite radsej vy mne,mam este 9 miest volnych
r.b.class SK
Tento problem je už od začiatku BFBC2 Mne request príde len vtedy ak som v menu ak som v hre alebo mám BC2 vypnutu request mi nepríde. A s jedným kamošom nás nespojilo doteraz. Čo som sa písal s chalanmi majú ten istý problem tak sa ani nečudujem že tu ti nato nikto neodpovedá
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hmm fullproc..vo viste mam len afinitu a tam zaskrtnute vsetky 4 jadra..nic viac
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ved jasne, kazdy to tak ma. Ja som myslel vyhladat .exe subor v program files, kliknut nan pravym a v tych vlastnostiach k tomu nejako priradit ten prikaz +fullproc...Martin2195 napísal:Mám to tak isto ako Mučo Mačo vo Win 7...
neviem ale ako, nikdy mi to nefungovalo
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
http://www.tacticalgamer.com/battlefiel ... -cpus.html
vecer vyskusam,ale podla mna to je len placebo
vecer vyskusam,ale podla mna to je len placebo
http://imageshack.us/f/718/bbfc2.jpg/pocas hry nahodis task manager a procesu BFBC2.exe priradis klickom na All processors vsetky jadra
Kde to mam kliknut...?
- elementar
- Sponzor fóra silver
Keby si poskusal zistit tam co mas "nastavit sprazeni"