Všeobecná diskusia
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Všeobecná diskusia
zasa nevies co tomu predchadzalo, vidime len vysledok. ten chlapik z poschodia kludne mohol dostat infarkt alebo hocico
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a presne preto su asistenti, alebo ludia stracaju usudok a zdravy rozum. Situacia je taka, ze nam treba asistentov, aby ista cast populacie dokazala jazdit, tak ako sa ma.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ten chlapik bola zena a "lena sa pomylila"
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
https://www.garaz.cz/magazin/novinky/30 ... pni-ridici
Problém je, že naši rodiče museli umět řídit bez ohledu na to, jestli je auta bavila nebo ne. Jízdní vlastnosti byly vlastně zdokonalovány řidičskými schopnostmi majitelů auta - nebylo zbytí
vyborna veta a je ich tam viac
Problém je, že naši rodiče museli umět řídit bez ohledu na to, jestli je auta bavila nebo ne. Jízdní vlastnosti byly vlastně zdokonalovány řidičskými schopnostmi majitelů auta - nebylo zbytí
vyborna veta a je ich tam viac
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
kuuuurva ja som napisal clanok po cesky ?
Protože se stále větší množství řidičů proměňuje v naprosté lamy. Den co den se nad tím bavíme nebo rozčilujeme v redakci.
absolutne kazda jedna vec je tam spravne, "musi nemusi moja zena soferovat" su sracky, ludia su stale menej a menej schopni. A budu cim dalej tym exponencialne menej schopnejsi pretoze elektronika vsetko vyhmata - uz ani rovno po ceste nebudu vediet jazdit bez siestich asistentov sledovania pruhov, nenaburania do obrubniku pri ceste, nedajboh nejaky dobrodruh bude mat auto bez ANDS, asistenta nenaburania do stromu.
Chudak stromy.
Protože se stále větší množství řidičů proměňuje v naprosté lamy. Den co den se nad tím bavíme nebo rozčilujeme v redakci.
absolutne kazda jedna vec je tam spravne, "musi nemusi moja zena soferovat" su sracky, ludia su stale menej a menej schopni. A budu cim dalej tym exponencialne menej schopnejsi pretoze elektronika vsetko vyhmata - uz ani rovno po ceste nebudu vediet jazdit bez siestich asistentov sledovania pruhov, nenaburania do obrubniku pri ceste, nedajboh nejaky dobrodruh bude mat auto bez ANDS, asistenta nenaburania do stromu.
Chudak stromy.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
k siestemu bodu, najazd do zatacky, treba pridat - nikdy v zime neist do zakruty bez prevodu. Vzdy so zaradenym prevodom.
Nikdy neist dole brehom bez zaradeneho prevodu. Nikdy.
3000rpm nie je problem, ani na diesliku.
Pokud se necítíte, tak nejezděte
ta veta neznie "Pokud se necítíte, asistenti to vyřeší".
Hovori sa tam NEJEZDETE.
Nikdy neist dole brehom bez zaradeneho prevodu. Nikdy.
3000rpm nie je problem, ani na diesliku.
Pokud se necítíte, tak nejezděte
ta veta neznie "Pokud se necítíte, asistenti to vyřeší".
Hovori sa tam NEJEZDETE.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
za toto video ma Turbo roznese v zuboch
https://www.youtube.com/watch?v=Xb50Cvn0Y5A
https://www.youtube.com/watch?v=Xb50Cvn0Y5A
Drift & Fun ? Však dajme tomu, každý vnímame zábavu nejak inak, ale s dvojtonovou tridsaťosmičkou to bola iná liga oproti tomuto a to som amatér čo sa jazdy bokom týka
-
- Pokročilý používateľ
ale prd, prave naopak na rukach treba nosit - bodaj by SIKOVNYCH bolo viac.
vsimneme si krasne nizke otacky benzinika ktore stacia. Joooj vyhoda toho bieleho na ceste, aj pneumatiky vydrzia "trosku" dlhsie.
[zda sa mi ze video bolo pre prehravanie trosicku urychlene, chlapec myslim nejde takou rychlostou ako sa míňa terén okolo, na tachometri mu svietia podstatne mensie cifry mam dojem ze okolo 40, ani podla prepadu otacok mi nepride nejako zaujimavy pocet preradeni]
najlepsie ? nenutenost. absolutna lahkost a vzdusnost s akou ma chlapča precitane spravanie vozu dopredu. Hura.
vsimneme si krasne nizke otacky benzinika ktore stacia. Joooj vyhoda toho bieleho na ceste, aj pneumatiky vydrzia "trosku" dlhsie.
[zda sa mi ze video bolo pre prehravanie trosicku urychlene, chlapec myslim nejde takou rychlostou ako sa míňa terén okolo, na tachometri mu svietia podstatne mensie cifry mam dojem ze okolo 40, ani podla prepadu otacok mi nepride nejako zaujimavy pocet preradeni]
najlepsie ? nenutenost. absolutna lahkost a vzdusnost s akou ma chlapča precitane spravanie vozu dopredu. Hura.
nic nieje zrychlene, a prve cislo na tacho na e36 zacina od 20 nie od 0, takze to co si myslis ze je 40 je 60,
a dik za pochvalu
tu mas screenshot kde je na tachaci 80 (samozrejme ze real bola tak 65)... vo videu je to 1:30
a hej, bolo to cele take zlahka driftenie, ved som mal len 30 min a potom sup k stedrovecernemu stolu na veceru
a dik za pochvalu
tu mas screenshot kde je na tachaci 80 (samozrejme ze real bola tak 65)... vo videu je to 1:30
a hej, bolo to cele take zlahka driftenie, ved som mal len 30 min a potom sup k stedrovecernemu stolu na veceru
Naposledy upravil/-a SurrendeR v Pi 13. Jan, 2017, 21:21, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
no ta 38micka nieje moc bohvieco Uz len oproti w210 so spravnym 6valcovym motorom Specialne sa to tyka jazdnych vlastnosti a plynulosti choduEasa napísal:Drift & Fun ? Však dajme tomu, každý vnímame zábavu nejak inak, ale s dvojtonovou tridsaťosmičkou to bola iná liga oproti tomuto a to som amatér čo sa jazdy bokom týka
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
SurrendeR, ake tam mas vybojky, teplotu svetla? Dik.
-
- Pokročilý používateľ
Hlasime sa z online prenosu. Mi vola vychodnar... jake cesty u nas na dolniakoch - ta reku bars dobre, sucho a cicho (adoriciakurátzačalosniežikovať). Ze ide do Humenneho, cesty neudrzovane tak desat centi suvisly sneh, krasny, nezamrznuty bez akejkolvek zrady. Hej reku akurat teraz vypravali na FaNRádju ze do Humenneho len na gaziku... ale ze rit, proste normalna cesta jezisi s tym bielym na zemi, ziadna velka vec a pockaj keket reku tento co chce... hovori chlapcisko ze idem si bars 50 a predbehla ho Ocktavia Skaut, styri krat styri je sestnast proste najlepsie auto na svete, ze isiel minimalne 90, skor tak cez stovku.
Hvarim ta reku mas lekarnicku, zachvilu ju budes potrebovat jak mu budes zachranovat zivot kretenovi. Tak aj bolo, v prvej zakrute na obzore isiel von.
Kde v tomto pripade zlyhali asistenti ?
Kde zlyhali asistenti minuly tyzden, co sa ti dvaja megakreteni - zdoraznujem NADRBANI - vysrali na frajerku jedneho z nich a utiekli z miesta nehody ? Dievca je v kome lebo zachranari dorazili za sedem minut co je mimoriadne rekordny cas ked si zoberiete co je na cestach. Ta havarka co bola vsade v mediach. Martinova suseda, 19 rokov. Stacilo jej vytiahnut zapadnuty jazyk. Ziadna velka veda. Len to by si nemohol mat tazko cez dve promile ze ?
Hned vam poviem : chybal tam asistent proti nadmernej rychlosti (APNR), asistent proti chlastaniu (APCH)a asistent chybajuceho zdraveho rozumu (ACHZR). Presne tito traja asistenti chybali. Vyhradne a len tito traja asistenti su potrebni, len sa akosi nikto neodvazi zamontovat ich do tragacov. Rodicom tej kočky by som automaticky udelil PPS, právo poľného súdu.
http://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/204 ... irata.html
A to este brzdil ked zistil ze predbieha policajtov. Uplne v poriadku, ved nikto z nas nemohol ist oproti a nic sa nemohlo stat. 800eur a moze ist dalej ? Pohodovy trest. Co takto vseobecne ohrozenie, tri roky podmienka s odkladom na 10 rokov ? Nestacili by sme stavat vaznice ? Nevadi, ved buduci vazni by mohli aj muklovat. Cim lepsie si postavia, tym mensia zima im bude o rok.
Traja asistenti. APNR, APCH, ACHZR. Nic ine.
Hvarim ta reku mas lekarnicku, zachvilu ju budes potrebovat jak mu budes zachranovat zivot kretenovi. Tak aj bolo, v prvej zakrute na obzore isiel von.
Kde v tomto pripade zlyhali asistenti ?
Kde zlyhali asistenti minuly tyzden, co sa ti dvaja megakreteni - zdoraznujem NADRBANI - vysrali na frajerku jedneho z nich a utiekli z miesta nehody ? Dievca je v kome lebo zachranari dorazili za sedem minut co je mimoriadne rekordny cas ked si zoberiete co je na cestach. Ta havarka co bola vsade v mediach. Martinova suseda, 19 rokov. Stacilo jej vytiahnut zapadnuty jazyk. Ziadna velka veda. Len to by si nemohol mat tazko cez dve promile ze ?
Hned vam poviem : chybal tam asistent proti nadmernej rychlosti (APNR), asistent proti chlastaniu (APCH)a asistent chybajuceho zdraveho rozumu (ACHZR). Presne tito traja asistenti chybali. Vyhradne a len tito traja asistenti su potrebni, len sa akosi nikto neodvazi zamontovat ich do tragacov. Rodicom tej kočky by som automaticky udelil PPS, právo poľného súdu.
http://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/204 ... irata.html
A to este brzdil ked zistil ze predbieha policajtov. Uplne v poriadku, ved nikto z nas nemohol ist oproti a nic sa nemohlo stat. 800eur a moze ist dalej ? Pohodovy trest. Co takto vseobecne ohrozenie, tri roky podmienka s odkladom na 10 rokov ? Nestacili by sme stavat vaznice ? Nevadi, ved buduci vazni by mohli aj muklovat. Cim lepsie si postavia, tym mensia zima im bude o rok.
Traja asistenti. APNR, APCH, ACHZR. Nic ine.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
camaromp3turbo napísal: Čo má cuciačik za autiačik ? https://www.youtube.com/watch?v=VbfpW0pbvaU
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs