Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
bude, sak to je len dobre
HW info ci kde to testujete tie RAMky?
HW info ci kde to testujete tie RAMky?
Spoiler: ukázať
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Mal som na NH cca 0.001 BTC a dnes sa mi to vynulovalo a píšu: Notice: Did your unpaid balance drop to zero? That means you can expect a payment from us soon. We are currently processing payments - please be patient.Takže mi to vyplácajú na wallet v NH a potom si to viem preniesť na coinbase?MaceKx napísal: ↑Ut 02. Jan, 2018, 06:53 Tam to bolo ale inak dane 0.1 BTC alebo ked to nedas do tyzdna tak co si naskreckoval za tyzden ti vyplatia nie ? Inak teraz je ta akcia ako sme pisali v druhom vlakne na Coinbase sa da momentalne previest zostatok z NiceHash penezenky bez poplatku a ze pri okamzite
prosim vas pekne... ako ste sa overovali na GDAX? Mna z nich ide mrdnut. Mesiac dozadu som sa niekolko krat pokusal overit aj ked som mal uz funkcny ucet z Coinbase. Konecne mi preslo overenie upload VP + fotka z webkamery (debilnejsi napad som hadam este nezazil). A teraz to chce po mne dalsi doklad + znova fotku z webkamery. Samozrejme webkameru nemam a jedinu kameru co takto viem pripojit je najblizsie dva tyzdne na lyzovacke... neda sa to nejako ojekabatit a podsunut tam nejaku fotku z telefonu?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Tu hlasku som este nezazil. Mas tam nastavenu externu penezenku alebo pouzivas ich ?diemkej napísal: ↑Ut 02. Jan, 2018, 13:40 Mal som na NH cca 0.001 BTC a dnes sa mi to vynulovalo a píšu: Notice: Did your unpaid balance drop to zero? That means you can expect a payment from us soon. We are currently processing payments - please be patient.Takže mi to vyplácajú na wallet v NH a potom si to viem preniesť na coinbase?
Naposledy upravil/-a MaceKx v Ut 02. Jan, 2018, 16:47, upravené celkom 1 krát.
- diemkej
- Používateľ
No zatiaľ len ich. Až dnes v noci mi potvrdili overenie identity na coinbase, takže som ešte nemal aktívny účet.
EDIT: už sa mi to pripísalo na nicehash wallet... takže teraz si to viem zadara previesť na coinbase, tak to idem skúsiť.
Túto noc som skúšal ETHEREUM cez GPU a ELECTRONEUM cez CPU, ale NH dával asi viac... A ETN mi ukazuje na webe 0, tak neviem, či tam je nejaký delay pri pripisovaní alebo je niečo zle...
EDIT: už sa mi to pripísalo na nicehash wallet... takže teraz si to viem zadara previesť na coinbase, tak to idem skúsiť.
Túto noc som skúšal ETHEREUM cez GPU a ELECTRONEUM cez CPU, ale NH dával asi viac... A ETN mi ukazuje na webe 0, tak neviem, či tam je nejaký delay pri pripisovaní alebo je niečo zle...
Je tam priamo "tlacitko" na prevedenie na Coinbase.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
@DMK, cez aky program a pool si tazil ETN? kolko ti dava ten ryzen H/s?
- diemkej
- Používateľ
Cez tú appku na Windows, Electroneum pool miner. Ide mi 380H/s, ale stále nič nemám na webe... Link na wallet mám dobrý.
Naposledy upravil/-a diemkej v Ut 02. Jan, 2018, 14:45, upravené celkom 1 krát.
Treba si tam upravit vyuzivanie vlákien niekde som to daval, treba tam napisat za pool a adresu v bad alebo configu -t a dať v nasom pripade 7-8 podla L3 na CPU. Nebude to tolko topit a vykon bude nezmeneny ci 8 alebo 12, vyuzitie ti klesne k 66%.
Naposledy upravil/-a MaceKx v Ut 02. Jan, 2018, 14:49, upravené celkom 1 krát.
- diemkej
- Používateľ
Mám nastavené na 6 vlákien. Skúšal som rôzne možnosti a toto vyšlo najefektívnejšie.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mam otazku ku coinbase...
napr cenu Eth ukazuje 704eur...pri nakupe je uz vsak cena 740eur....to iste Ltc cena 206,nakup cena az 220...
je to aj pri inych "burzach" takto? realny dovod takto to uvadzat atd?
napr cenu Eth ukazuje 704eur...pri nakupe je uz vsak cena 740eur....to iste Ltc cena 206,nakup cena az 220...
je to aj pri inych "burzach" takto? realny dovod takto to uvadzat atd?
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
No prečo asi? Potom by bol každý burzový kráľ keby kupoval za viac ako by bol predaj Všade je to tak. Aj peniaze v zmenárni tak meníš.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
len to je pekne neprehladne lebo realne vidis buy sell cenu az v druhom kroku nakupu predaja...sux hard..
celkom dost ale rozdiely..no ok odsledujem si to este
asi skusim inu platformu kde realne vidim intime buy sell price...nejaky tip?
celkom dost ale rozdiely..no ok odsledujem si to este
asi skusim inu platformu kde realne vidim intime buy sell price...nejaky tip?
Neviem ako na inych burzach, na Krakene ukazuje za kolko sa zrealizoval posledny obchod a v samostatnom grafe si mozes pozriet aktualne pozicie (kolko meny je na kupu/predaj pri roznych cenach). Akurat je problem ze je pretazena a treba casto refreshovat.