Všeobecná diskusia
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: Všeobecná diskusia
Turbo rozmyslal som, ze to sem dam.
Mne sa ale viac lubi track-focused Camaro ZL1 - 650hp za 65k s tym paradnym 10-stupnovym automatom.
Mne sa ale viac lubi track-focused Camaro ZL1 - 650hp za 65k s tym paradnym 10-stupnovym automatom.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
cele zle : ZL1 sa robi s MANUALOM takze dvadsatstupnovy automat si mozu nechat v depe na ponku.
Hellcat sa robi s manualom
Ševy Korvetta Z06... manual
Jeep Vrangler.... manual
Dodž Challenger... manual
Ford Mustang... manual
Ševy Kamaro... manual
Kadilak ATS... manual
Dodž Vajper... manual
a zopar dalsich co som urcite rychlo zabudol, ked uz som pri tom tak Vantage GTS, dakujeme ti Pane za dvanastvalec... manual
somebody's making America great again ?
Moja ty si krasna.
= akoze hanblivo klopi zrak
To su umele ?
Ti hrabe né, normalka priroda a Esmara push-up k tomu z Lidla.
Béčka ?
= ostentatívne kusne do pery bielymi zubkami...
Nooooo zrejme aj bé plus
Že sila ! A tie stehienka... kolko vazis ?
52 kilo.
S tangami alebo bez ?
Hihi
Mmmmm chceš zažiť kúzlo ?
= hihi ani nie, ja uz som kúzlo mala dnes v puse
Myslim ozajstne kuzlo, pozri ked stlacim tento pedálik... budes vazit 93.6 kilo.
1.8G pri akceleracii
Hellcat sa robi s manualom
Ševy Korvetta Z06... manual
Jeep Vrangler.... manual
Dodž Challenger... manual
Ford Mustang... manual
Ševy Kamaro... manual
Kadilak ATS... manual
Dodž Vajper... manual
a zopar dalsich co som urcite rychlo zabudol, ked uz som pri tom tak Vantage GTS, dakujeme ti Pane za dvanastvalec... manual
somebody's making America great again ?
Moja ty si krasna.
To su umele ?
Béčka ?
Nooooo zrejme aj bé plus
52 kilo.
S tangami alebo bez ?
Hihi
Myslim ozajstne kuzlo, pozri ked stlacim tento pedálik... budes vazit 93.6 kilo.
1.8G pri akceleracii
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
lol Turbo ty niekedy musis ficat na niecom ked toto pises tu a na autobazar.eu
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
automatiky by som zebral
dnes je R36, uvidime za kolko sa vydrazi
http://www.ebay.at/itm/152502672125?_tr ... EBIDX%3AIT
dnes je R36, uvidime za kolko sa vydrazi
http://www.ebay.at/itm/152502672125?_tr ... EBIDX%3AIT
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
nedosiahne minimalnu cenu, nepreda sa. Dve hodiny a uvidime.
Sa ti lubilo o depe a ponku s automatom co ? Ficim na milionovej Galaxii (milion dvesto?) a akurat mam zenu - ostatne napisal sam zivot.
Sa ti lubilo o depe a ponku s automatom co ? Ficim na milionovej Galaxii (milion dvesto?) a akurat mam zenu - ostatne napisal sam zivot.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
mp3turbo - ide o to ako ma nahusto 4,5,6 stupne a ako paradne podraduje na rovnake otacky, takze mas vzdy dostupny plny vykon
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Aha takze vsetky okrem ea111 TSI, co je myslim ta slavna trojvalcova 1.2 su OK? Nezeru olej prakticky od nova, nemaju problemy s rozvodmi adt... ? No, cital som nieco uplne ine.... a bavme sa o motoroch 100kW+SKiLEX napísal:a ktory z turbo motorov okrem ea111 TSIciek sa serie?scream napísal:Mna skor zaujima, ktore z tych "novsich" benzinovych turbomotorov sa neseru a maju aspon 100kW, povedzme 2008+ ... Co tak citam recenzie, tak kazdy druhy motor roka a potom pocuvam realne skusenosti a ono to nevydrzi ani 50tis km. Rozvodmi a spotrebou oleja 4l na 10tis to len zacina... Ale uz ked sa sklonuje praskanie hlav, vloziek vlacov a pod. tak mam dost. Najnovsie som si tak skrtol z vyberu ford ecoboost :/
Ecoboost som mal v merku, 1.0 zivotnost diskutabilna, 1.6 sa crta tiez ako problemova ( prehrievanie, kruzky, hlavy atd.), 2.0 poznam mimo for minimalne 2 pripady motora na totalku. Staci zadat "2.0 ecoboost failure" do googlu a citat.
Sranda to prestava byt, ked si mimo zaruky opytaju vo forde za opravu 10 000E.
Akoze odide turbo fajn, kupi sa nove, treba menit rozvody kazdych 80tis za 500E fajn, po 150tis odide nejaky priamovstrek, tiez ok. Ale Ziadne ine problemy nesom pri benzine ochotny akceptovat, to fakt radsej budem katovat mestom diesel.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Ad Ecoboost, na fore z 1L zatial ani jeden problem co by som nejak zaznamenal. Niektori maju myslim najazd uz aj cez 100t km. 1,6L - kruzky a prehrievanie bolo zaznamenane na aute, ktore bolo cipnute a dva krat menena hlava - bud na prd cip alebo proste zly kus. Potom myslim este nejake kruzky boli spominane, ale podrobnosti neviem.
EDIT: 1.5 by mala byt na tom lepsie, ale tie az teraz nejak hufne zacinaju pribudat (Focus 3 facelift).
EDIT: 1.5 by mala byt na tom lepsie, ale tie az teraz nejak hufne zacinaju pribudat (Focus 3 facelift).
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ser na IT chod robit do politiky tam by si aj majstra Danka polozil bullshit generatorom prenechal by ti hned kresielko aj hviezdickymp3turbo napísal: Moja ty si krasna.
To su umele ?
Béčka ?
Nooooo zrejme aj bé plus
52 kilo.
S tangami alebo bez ?
Hihi
1.8G pri akceleracii
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
to by začali zas regulacie, že vo fabii musi byť V8 minimalne
-
- Pokročilý používateľ
sest hrnce vpredu pod kapotou, dva nahradne namiesto rezervy.
a tri cievky k tomu.
a tri cievky k tomu.
Vedeli by ste mi poradiť? Špekulujem že by som vymenil výplň sedačiek v mojom Peugeot 301 za niečo kvalitné, má s tým niekto skúsenosť? Nie že by boli zlé, naopak sú pohodlnejšie ako všetko ostatné čo som vyskúšal v danej cenovej kategórii cca 10k€, ale tak mohlo by to byť aj lepšie
Na čo sa zamerať, čo je vhodné do auta? Pamäťová pena, studená pena či dačo iné? Ide mi o pohodlie, auto je pre mňa dopravný prostriedok, nemám potrebu závodiť, len v kľude a pohodlne sa dopraviť z bodu A do bodu B. Kde si to dať spraviť? Ako výmenu by som asi zvládol aj sám, ale netrúfam si to sám vyrezávať a tvarovať.
Na čo sa zamerať, čo je vhodné do auta? Pamäťová pena, studená pena či dačo iné? Ide mi o pohodlie, auto je pre mňa dopravný prostriedok, nemám potrebu závodiť, len v kľude a pohodlne sa dopraviť z bodu A do bodu B. Kde si to dať spraviť? Ako výmenu by som asi zvládol aj sám, ale netrúfam si to sám vyrezávať a tvarovať.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
nemas v tych sedackach airbagy? celkovo si to neviem dost dobre predstavit, rozparat sedacky, dat do toho penu ktora musi byt vytvarovana presne podla kostry sedacky, ako to vobec tvarovat a zasit naspat aby to nejak vyzeralo?
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
1.0 neriesim, podla mna to dozije 150-200k a pa pa, niektorym sa nepodarilo ani tolko.Blackhawk napísal:Ad Ecoboost, na fore z 1L zatial ani jeden problem co by som nejak zaznamenal. Niektori maju myslim najazd uz aj cez 100t km. 1,6L - kruzky a prehrievanie bolo zaznamenane na aute, ktore bolo cipnute a dva krat menena hlava - bud na prd cip alebo proste zly kus. Potom myslim este nejake kruzky boli spominane, ale podrobnosti neviem.
1.6 pre mna zacina byt zaujimavy ale ma ocividne problemy s chladenim ( oficialny recall v US). Zvysok chyb moze byt priamym dosledkom. Tesnenia, hlavy, KO kruzky atd. Asi dost zalezi od stylu jazdy. Remap alebo silnejsia verzia + naklad asi dlho nepozije.
2.0 - pocetne fatalne chyby, hlava/spodok KO ci u STcka alebo standardnych modelov.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
a co take TSI EA211, tie pokial viem tak funguju bez problemov