V pripade metro appiek sa nieje comu divit, su tak navrhnute.
a windows photo viewer....mame tu inrfanview, jednoduchy, maly a ma 100x viac funkcii ako hento

ale uz ako chces, pouzivaj co ti vyhovuje
cakal by si ze aj takuto elementarnu blbinu daju len do metra? naco? aky to ma dovod?Caprissone napísal:nechapem co stale riesite s tou kalkulackou?!
nebol by som prekvapeny keby do metra presli postupne viacere taketo blbiny... resp. ono to tak aj bude, univerzalne apps zacnu nahradzovat klasicke win32 aby to mohlo bezat vsade, uz som niekde cital ze MS ma take plany... to ze je v tom len kalkulacka, prehliadac fotiek, nejaky hudobny prehravac je asi len vdaka tomu ze Win 10 musel rychlo na trh...shiro napísal:cakal by si ze aj takuto elementarnu blbinu daju len do metra? naco? aky to ma dovod?Caprissone napísal:nechapem co stale riesite s tou kalkulackou?!
myslim ze tak by to malo fungovat, ale Windows si teraz ako Insider neaktivujes, je to docasne zablokovane... prave preto aby sa nestavali pripady ze si niekto legalizuje OS cez Insider program16cmfan napísal:Inak do Insider programu sa dostanem tak, ze si len dam povolit insider updaty ? Lebo stale nemam aktivovany Windows....
nejaku aktualizaciu musis odinstalovat, neviem teraz ci bola jedna alebo dve...asi toto https://support.microsoft.com/en-us/kb/3035583zedolsi napísal:ako odstránim to oznámenie o možnom upgrade? nech mi to stále nevyhadzuje keď zapnem PC