x_x_x_x napísal:Napr. na jednej mape ked pozeram hracov cez TAB tak su nazvy tankov napr - Tiger I, Tiger II a na inych PzKpfW Tiger I, PzKpfW VIB Tiger II a este aj Object sa zamiena za nieco, teraz si nepomenem.
myslíš pri štarte hry? tak vtedy to môže byť spôsobené dĺžkou nicku, keď sa nezmestí "dlhý" názov, použije sa kratší a pod.
@Jofo: neviem, ja to chápem tak, že trasenie crosshairu pri zásahu nemá vplyv na to kam letí streľa - letela by tam aj keby ťa nikto netrafil v momente streľby. Teda to čo tvrdíš asi nie, ale kto vie ako je to presne...
S tým trasením je to tak ako písal Jofo. Vypnutie animácie spôsobí len, že sa pri aimingu nebude kanón pohybovať "hore-dole". Kruh na zamierenie sa však zväčši.
Je to uplny nezvyk, ked sa to mieritko nenaklana spolu s tankom pri vystreloch.
Tiez nazvy tankov ujednotili, ale do tej skratenej formy - miesto PzKpfw je Pz (ale len pri III a Ausf.), Object je Obj. a PzKpfw Tiger I je Tiger I.
A tu tabulku hracov nemuseli robit prdi pismenkami.
S tym 10° znizenim naklonenia dela nadol pri US tankoch to trochu prehnali sak teraz vyjdem na 30cm kopcek a nemozem strielat lebo delo nemozem dat dole
AFAIK to bolo pred patchom 10° a teraz je to len 6°. Je to zlé rozhodnutie, keď sa už aj ruskí testeri na to sťažovali, ale nejako to nebrali v úvahu. Treba sa ešte viac sťažovať na oficiálnom fóre.
aby som bol presný, bolo to -10° a teraz môžeš sklopiť delo len o -6° => áno, zmena "len" o 4°, ale aj tak je to veľký rozdiel, lebo sú teraz na úrovni ostatných tankov/národov == stratili túto výhodu na ktorú som si osobne veľmi zvykol.
no Nemci mohli sklopit delo dole o neviemkolko, ale strasne malo
Rusi maju vyhodu, pretoze maju nizsie tanky
inak pozri na IS4 niekedy, ze ako dokaze dat delo dohora...podla mna je to bug, aj graficky model tanku by tomu nasvedcoval
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
najnovsie sa da vypnut track effects (ziadny prach ked sa hybes s tankom), co je super, zlepsi to FPS
stale mi vsak idu FPS brutalne dole ked som v sniper mode a niekto ma trafi alebo streli blizko mna, ciastocne aj ked vystrelim ja ale menej...chcelo by to nejako zredukovat vybuchy
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Tak si stiahni ten "Smoke" fix co tam je, to je presne ono... ja vystrelim v sniper mode a FPS sa ani nepohne, to iste ked pred teba dopadne granat z artilerie
Mne sa po tom patchi zase do*ralo FPS. Nie pri vystreloch ale proste ked sa pozriem an urcite miesto v hre tak mam 20 aj menej fps, dokonca musim mat vypnutu vegetaciu lebo v sniper mode je to niekedy nehratelne Nezda sa mi normalne aby to islo tak zle na mojej zostave..