obrázky zostavy ešte pribudnú, len som počítal s tým, že si požičiam zrkadlovku a preto som veľmi nefotil, avšak okolnosti sa trošku zvrtli a zostal som len s iPhonom
Thenter napísal:Výborná recenze, popravdě je nejlepší ze všech čtyř, které se na fórech objevily. Jenom by jsi mohl dodatečně rozdělit ty obří bloky textu na menší (3-4 řádkové) odstavce, aby se v tom lépe orientovalo a ty grafy jsou jakési mázlé a hranaté (i po rozkliknutí). Jinak ale perfektní práce.

grafy boli robené v Office 2003, takže preto nevyzerajú nejak veľmi lákavo a obrázky sú v 640x480, lebo podľa pravidiel fóra vyššia veľkosť nie je povolená
Kyselinka napísal:
1. Chyba mi tam aj Cinebench a co sa hier tyka, mohol si vyhodit toho dukeho a pridat tam Dirt2/3 alebo F1. Tieto hry vedia vytazit procak pekne vysoko (ano je tam GTA4, to je fajn).
2. Spotrebu tam tiez nikde nevidim.
3.Nemusel si davat teploty ku kazdemu testu, stacilo len test pri ktorom bola najvyssia namerana. Ved to je recka na procak+dosku, a nie na vodne chladenie

4. Omacky okolo vsetkeho si dal az pozehnane, co moze vacsinu citatelov odradzat od citania. Mohol si to rozdelit na odseky, ako uz bolo spominane a medzi ne dat nejake obrazky. Najviac ludi zaujimaju obrazky, no nehovorim o mne, ja si rad trosku pocitam
5. Celkovy moj dojem je zmiesany, tak 50:50. Cakal som "vacsiu", tym myslim ozaj vacsiu recku s plno screenmi a grafmi.
1. Softvér v ktorom som plánoval testovať som uviedol vo svojom súťažnom príspevku. Popri výdavkoch ktoré som mal na hardvér a to všetko ešte vrámci jedného mesiaca sa mi už fakt nechcelo vyhadzovať ďalšie peniaze na hry, tie čo som použil som už vlastnil (teda až na Duke, ale ten ma vyšiel pár €) a ešte som si musel kúpiť licencie na 3DMark 11, Vantege a 06.
2. Spotrebu som nemal čim merať.
3. Ja som sa chcel hlavne odlíšiť od ostatných recenzií, v ktorý autori recenzovali viac menej len dosku a procesor, preto som sa zameral na celkový dojem zo zostavy a to aj preto, lebo som šupol dosku do najvýkonnejšej zostavy zo všetkých súťažiacich, teda by bola škoda opísať len funkcie dosky (a to si myslím, že hlavne o doske, som toho popísal bohate)
4. Nechcel som aby to bola taká ta bežná recenzia, preto toľko tých mojich dojmov a omáčok.
5. To čo som vytvoril trvalo celý víkend a spal som dokopy asi 6 hodín. Testoval som taktiež len cez víkendy, resp. výnimočne počas pracovného týždňa, keď som ešte mal chuť vôbec večer zapínať počítač, po celom dni presedenom pri počítači v práci. Inak čo sa tých screenov týka, tak to bol zámer, neznášam totiž recenzie kde je to zapratané veľkými obrázkami z ktorých su podstatné dve-tri hodnoty, ktoré sa naviac dajú omnoho prehľadnejšie zobraziť v grafoch.
Samozrejme ešte plánujem pridať do recenzie nejaké to 720p video zapnutej zostavy a možno prerobiť grafy do Office 2007 (čo sa mi veľmi nechce, lebo v Office 2007 som nikdy nerobil).
Ale ďakujem všetkým za reakcie, pokúsim sa to ešte troška vylepšiť, avšak deadline na recenziu som si stanovil na nedeľu 19:00, takže to som chcel prioritne splniť + priniesť kvalitnú recenziu, čo sa mi dúfam podarilo, drobnosti samozrejme ešte doladím, no zásadne zmeny už robiť nebudem.