Snake napísal:Aby si na A8 tipol A4 tak musis byt minimalne na piku s grankom kamosko, videl si tie auta vobec? Videl si Q2 napr, novu Q5, Q7 zpred X rokov co maju uz novy dizajn, aktualne vyjde nova Q8/Q6/A6 a nasledne A8.SpQx napísal:To je všeobecná choroba... Všetky značky sa začali držať jedného dizajnu a menia sa veľkosti a kombi/sedan/coupe/cabrio a tým to hasne... Či to jr BakelitMotorWagen, medvede, alebo Audi. Autá sú dnes bezcharakterné plechové krabice. Veď to keď dnes v zadu nemá označenie tak človek na A8 tipne A4, na Ečko S-klasu, a rozoznať 3-5-7...
Inak celý VAG je na jedno vrece tiež, či ich int. alebo ext.
Superbečka su ďaleko najkrajšie VAG auta v tej triede, na dizajn jediny konkukert podla mňa mazda, ostatnr uplne bezduché... objednal som si 4x4 sportline s 2.0TSI, koncom leta má dojsť
A ono vlastne to má aj svoje výhody, nikto si to nevšimne a nezávidí...
Predstav si ze si nepomylim ani Polo s Golfom, ani Passat s Phaetonom, ci CC s Arteonom/Passatom.
To ze bakelit a medved malo lenivych dizajnerov negeneralizuj na vsetky znacky, zhovadujes sam seba.
Chlpy na podpazuší vsadím na to, že máš audinu po tomto butthurte A Aufi je jedinečné ešte aj v inom... Dizajnérom nestačilo, že ludia nerozlíšia A4 od A8, ale ani r.v. 2005 od r.v. 2017...
Q3 q5 q7 je všetko tiež na jedno kopyto, akurát ich ospravedlňuje KONEČNE nová maska na Q7...
Zhovaďovať? Je to moj subejktivny názor na dizajn tých aut, to, že ty ich vnímaš od A1 po A8 ako úplne unikátne dizajnové perly, je tvoj pohlad, ale ak sa o audiny človek nazujima (čo ja od 2009) Tak naozaj nerozlíši tú A4 od A8 bez označenie na 15 metrov...
Teda sorry, A1 a A3 sú celkom jednoducho rozoznatelne od A8.
Ja mám ako hobby starostlivosť o auto a sranda je, že biela nie je tak náročná ako čierna, tam mi špina vadila ďaleko viac.stefan.koval napísal:mne spoqs bere slova z ust. jakeby dvojca, inac ta okt je krasna ale skoda ze biela, po bielom lancerovi biele auto NIKDY. mne sa dizajnovo pacia velmi mazdy nove, starsie naopak, a u skodovky velmi zerem superb 2. rapidspaceback sa mi velmi lubi, neviem preco a leon vyzera paradne, dnu som sedel v paru autach no naj na mna posobila mazda/medacik
bmw som dnu od superba nevedel rozoznat, mega lacno u mna klesli bmw. audi nemam ziadnu skusenost ale tiez casto neviem kde je a6 ci a8 ale top auto u mna je a stale bude A5/A7. tie skosene zadky su nadherne. raz by som fakt chcel audi a7 aspon na rok.
ooktavku predavas ked pride superb?
300hp by stalo za hriech
Po tom ako príde superba oktavka ostane na zábavu, dostane komplet prerobenie enginu a vymýšlame ako na haldex do nej.