Battlefield 3
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
Re: Battlefield 3
mne zatial slape vsetko v poriadku aj sp aj mp, len som zatial nezistil ako prepnem EN jazyk z CZ lebo tie texty v cz to je nezvyk heh
zeby jedine reinstall?
zeby jedine reinstall?
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Ty nemas restartovat Origin ale len stale klikat "Retry"vmm napísal:Ked das VPN. Odhlas sa z origin - znova ho daj zapnut a overit.Sphyn0x napísal:Stále FAILED
Pozor VPN na port 8080
Podla mna bude aj nejaky jednoduchsi sposob len treba hladat ale mne ten CZ text nevadiAssassin napísal:mne zatial slape vsetko v poriadku aj sp aj mp, len som zatial nezistil ako prepnem EN jazyk z CZ lebo tie texty v cz to je nezvyk heh
zeby jedine reinstall?
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
no praveze nikde som to nenasiel a to som hladal, v hre teda v nastaveniach v hre neni moznost zvolit jazyk taka ponuka tam neni, potom ma napadlo jedine v origine ale to ma vpliv iba na origin konto no a v battlelog som to tiez nejak nenasiel
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Čau, ako si prišiel k serveru? Normal kúpil či rozbehol na vlastnom serveri?Klaboor napísal:Ok takze server mozte najst pod nazvom Pretaktovanie.sk .... zoznamujem sa s konfiguraciou takze nemusi vsetko ficat tak ako ma. Mozte skusit no ale nerucim
-------
Inak rozbiehame bf3 squad ako multigaming clan, nechcem robiť reklamu tak kto má záujem, môže SS Díky.
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- drastyk
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Júl, 2011, 14:41
tak uz mi dosiel ten key z cdkeymarket.com je tam kod aj na karkad.... je to ale rusacka verzia(np s language changerom) takze kdo chcete objednavajte..vyslo ma to 26e necelych
Ind mi pomohol, mozem sa napojit na battlelog ale nemozem sa pripojit na server, lebo mi napise ze sa nemoze napojit na EA backend server
Samozrejme, BF3 mas mat nainstalovane a az po tom ako mas vsetko hotove pojdes podla toho postupudiky esre taka otazka bf3 uz mozem mat nainstalovany alebo ho treba nainstalovat az potom?a este tieto bodi som nepochopil ze co treba vlastne urobit7 Spustite dátum vydania Pozrite začatím Battlefield 3 na pôvode .a 8V prípade, že dátum vydania kontrola nebude, kliknite na tlačidlo "opakovať". kde mam pozret tendatum
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Však som písal, že mi to už ide. Zadal som inú IP, reštart Originu a fičalo to..
Retry som dal vtedy asi 50-krát a nič..
Ináč, ide CO-OP?
Retry som dal vtedy asi 50-krát a nič..
Ináč, ide CO-OP?
- Assassin
- Používateľ
tak pomocou upravy hodnôt v registroch som dal pekne EN jazyk a vsetko na paradu,
jj mne ide vsetko aj co-op dneska som stihol dal rank 3 a uz idem spat bo som pekelne unaveny a zajtra skoro budicek,
zitra sa vidime na bojisku, a pre tych ktory ma este nemaju medzi friends tak nick - AssassinSvK
see you on Battlefield
jj mne ide vsetko aj co-op dneska som stihol dal rank 3 a uz idem spat bo som pekelne unaveny a zajtra skoro budicek,
zitra sa vidime na bojisku, a pre tych ktory ma este nemaju medzi friends tak nick - AssassinSvK
see you on Battlefield
Ahojte chalani.
Objednal som si BF3 a hľadám nejakých ľudí, resp. klan na hranie. aby som to nehral sám. Budete nejako organizovaní?
TS3 respektíve Ventrilo?
Dík za odpoveď
Peťo
Objednal som si BF3 a hľadám nejakých ľudí, resp. klan na hranie. aby som to nehral sám. Budete nejako organizovaní?
TS3 respektíve Ventrilo?
Dík za odpoveď
Peťo
- Assassin
- Používateľ
urcite sa nejako zorganizujeme, privitim svk hracov a komunikaciu a pekne timovu mastenicu
Eeej assassin jak ti zavidim, ja stavam rano o 5 do prace
Mozno by bolo dobre urobit nejaky zoznam nickov na battlelogu, pretoze uz som vtom strateny...
P.S. Kto ma este nema, tak CHeOppS
P.S. Kto ma este nema, tak CHeOppS
lol toto snad ani nieje mozne ake problemy mam.
1. nemohol som sa pripojit na battlelog. asi po 1h mi to fixli.
2. nemohol som sa pripojit na ziaden server, stale mi to vypisalo ze sa nemoze spojit s EA backend.
3. vzdy ked sa pripojim na server, ma zo servera vyhodi s hlaskou ze som bol odpojeny, alebo ze ma kickol admin.
Je toto normalne? mne sa zda ze cely moj acc je uplne "rozbity" ja uz neviem co mam robit
1. nemohol som sa pripojit na battlelog. asi po 1h mi to fixli.
2. nemohol som sa pripojit na ziaden server, stale mi to vypisalo ze sa nemoze spojit s EA backend.
3. vzdy ked sa pripojim na server, ma zo servera vyhodi s hlaskou ze som bol odpojeny, alebo ze ma kickol admin.
Je toto normalne? mne sa zda ze cely moj acc je uplne "rozbity" ja uz neviem co mam robit