Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
a ked clovek kupi jednu 5€ a 3nove,
je na tom nieco zle?
je na tom nieco zle?
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
na jednej naprave kombinacia nova a 5r guma v krizovej situacii nemusi byt vyhra...
btw dik mp3, ja som kupil tu LM30 za 5e
btw dik mp3, ja som kupil tu LM30 za 5e
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
skilex, za tie prachy kupis exide premium uplne v poho.
stefan: nac tam trepes R19 ? ci chces kazdu gumu inu ?
stefan: nac tam trepes R19 ? ci chces kazdu gumu inu ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to je celkom fajn cena, par rokov dozadu ked som to sledoval tak v cechach na lacnejsich benzikach stal 6 kč liter, na drahsich dialnicnych okolo 15 kč (priamo zo stojanu, nie v bandaske)SKiLEX napísal:ono imho dacia ma ceny materialu dost ok...
s takym VW autorizakom je to ale horsie, napr. vcera trebalo do transportera tankovat AdBlue, v autorizaku 11€ za 1,89l flasticku, vedla na benzinke vyslo 12,5l na 3,70€... kusok rozdiel
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
inac v linku nevidim nikde ze su to 5rocne gumy, ci slepy som? ja som myslel zeby som rovno vzal celu sadu 4ks ked su take lacne aapon na skolu smyku, inac nedari sa mi xosi predat tie 19"disky, je aj neaky special bazar na to?zatim mam na bazosi inzerat na klube a asi bazar. sk ale nikto nic a nechce sa mi verit, zeby dakto nechcel tak krasne velke disky za 95€/ks. ole quicky do buducna na mustanga? dam zlavu5€/kus
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
neda sa kupit viac ako 1ks
inak baterka poriesena, znami ide davat svoje daewoo nexia na vrakovisko, a mal tam novu baterku... uz na tom aute ani nevedel prezut pneu, bolo take zhnite ze nebolo kde dat zdvihak, vsade sa prebaral
inak baterka poriesena, znami ide davat svoje daewoo nexia na vrakovisko, a mal tam novu baterku... uz na tom aute ani nevedel prezut pneu, bolo take zhnite ze nebolo kde dat zdvihak, vsade sa prebaral
To poznam. Predával som Ladu Samaru. Trošku hnila. Došli cigoši ze Spiša, ešte nám volali že Lada dala cez 180 na diaľnici... takže spokojnosť na oboch stranách
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
ANO ci NIE ?
Hlava v pozore nekupuj ten mixér, srdce bije ved ma iba 35 000 to ešte pojazdi par rokov, RX = rozpoltená osobnosť
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=C
Hlava v pozore nekupuj ten mixér, srdce bije ved ma iba 35 000 to ešte pojazdi par rokov, RX = rozpoltená osobnosť
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... &scopeId=C
tak toto ja radim k multiple a hyundaiu matrix
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
naco ti je ten mixer ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ak to ma naozaj 35 a nie trojnasobok. tie wankery pokial viem vyzaduju generalku uz okolo stovky
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
tak. A mnohe este desiatky tisic predtym ... po vzore wolcgagenu a premakanych rozvodov
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
tak transporter akurat odisiel do chorvatska/znami si ho poziciali na dovolenku/, aspon sa na dialnici trosicku prevetra, nebude sa tu DPF zapchavat po meste
som zvedavy aku spotrebu budu mat, ci tam zase nezasvieti 10tka... auto nalozene po strop(8ludi + batozina...) a ako sprievodne vozidlo A4 allroad 3.0TDI tusim 171kw
som zvedavy aku spotrebu budu mat, ci tam zase nezasvieti 10tka... auto nalozene po strop(8ludi + batozina...) a ako sprievodne vozidlo A4 allroad 3.0TDI tusim 171kw
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak vankel by som neporovnaval k WV, je to velmi specificky motor, on sa nehra na nizke emisie ani spotrebu. Proste ma vlastnosti ake ma a nijako ich neskryva. No pozor na penazenku, ten vankel sa generalkuje kludne kazdych 100t a aj skor. A nie je to o 100eckach. Je to skor fanusikovska zalezitost
Kamarat ho mal cca rok a pol, je blazon do mazdy, on po nom vzdy tuzil. Servis mu nevadil, proste ho chcel. Momentalne ho uz nema, lebo ho zlamali na subaru WRX
Kamarat ho mal cca rok a pol, je blazon do mazdy, on po nom vzdy tuzil. Servis mu nevadil, proste ho chcel. Momentalne ho uz nema, lebo ho zlamali na subaru WRX
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
To viem kontrolovat olej stale, vymena pri 5 - 8 tis. dolievanie. Pre dobry pocit ho pridavat aj do benzinu. Servis mi neprekaza viem co je to zac, tiez som blazon do mazdy. Repas ked ten motor poznas sa da zvladnut za 1500e a auto ide zasa ako nove. Nepredpokladam ze auto bude mat rocne najazdy viac ako 10 tis. bude to druhe auto na zabavu. Vsetky specifika, problemy a nedostatky toho auta poznam v podstate tam toho nieje moc vsetko je iba o motore. Ale kedze to je 2007 budu tam uz veci pomenene od vyroby ako silnejsi starter atd.