Battlefield: Bad Company 2
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
Lol ja ze je to 3d som myslel
uz ide bc len akurat ked som chcel dat s kamosom nejde steamchat
uz ide bc len akurat ked som chcel dat s kamosom nejde steamchat
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja uz neviem co to za dementi hraju obcas..200 tiketov rush valparaiso..neznicili sme ani jeden mcom..moj squad..vsetci traja furt na rovnakych miestach..nikto nejde dopred,vstky stromy skosene..vsetci len zo zalohy obstreluju aby si nahodou nedo*bali kd..b
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
jj,to mas pravdu,nenavidim ked sa chcem spawnut a vsetci pozaliezany 30km od m-comu/flagu,v poslednom case mam v u prdele k/d ,aj clan tag som si nahodil odvazne DFYO (die for your objective) hehe,ovplyvnil ma aj teno sialenec sgt. Enigma s svojou SV98 v kombe s grachom je pan
kto chce nech cekuje jeho kanal ma slusne videa
kto chce nech cekuje jeho kanal ma slusne videa
sialenec...
som velmi rad, ze som ho este nestretol
som velmi rad, ze som ho este nestretol
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak taketo egohoniace zostrihane videa nemusim ..stacilo mi tie titulky,ty vole,ked uz sam seba nazyva legendou tu uz je na kazajku
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
a preco? zavidite mu jeho skill? prave preto sa to vola frag movie. taketo killy z blizka sa praktiuju aj v tf2 a poviem vam ze je to k°rva tazke... podla mna je to umenie co sa vedia niektori naucit
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hej zavidime
je to chore ...a len podotknem ze video / sceny su zrychlene tak to zbytocne dodava dojmu ze jaky je rychly .. a tipek asi bude bledy jak stena lebo slnka nevidel. .. povecsine vidi slnko len v nejakej mape ..
suhlasim s hulom....pozrel som si to video zopakrat a boli tam aj pasaze kde nebol ziaden prestrih a proste tam vystrielal takmer polku enemy timu takymi sposobmi ze klobuk dole......mal som aj ja zopar takych akcii, samozrejme nie az tak rambo ladene ale keby som to mal vsetk zaznamenavat tak potrebujem 2TB disk kde hodim jediny priecinok s nazvom FRAPS captures
//edit: este som chcel podotknut ale FEAR predbehol ze samozrejme ako kazde taketo video aj toto je zrychlene aby dodalo vacsi dojem aky je rychli, ale tak ci tak klobuk dole no
//edit: este som chcel podotknut ale FEAR predbehol ze samozrejme ako kazde taketo video aj toto je zrychlene aby dodalo vacsi dojem aky je rychli, ale tak ci tak klobuk dole no
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Hmm, ale samotny fragpart zrychleny nieje, len obcas medzi jednotlivimy fragmi.. to by bola pocut "degradacia" zvuku, alebo by zvuk nesedel s obrazom... Kazdopadne respekt, hlavne jak vystrielal tu helinu
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mozno ma chlap skill,je nepisem ze nie,len nemam rad taketo heroes videa kde vypadaju borci ako nepremozitelni(hlavne ked si na zaciatku napisu ze su legendy ,to ma fakt dalo do kolien) a popritom to je hrac s takmer priemernym K/D 1,86
Nechapem ludi co su zavisli na pocitacovej virtualite! Kks polku zivota presedia pri kompe sak to je humus. Nechapem vas niektorych co ste taky. Pocitacove hry vznikli ako zabava nie ako zavislost.
Uvedomte si ze napr konkretne ten hrac v tom videu je pravedpodobne chlapec ktory musi mat uz stolicku mysku a klavesnicu prirastenu k riti.
Ano v hre je to "uzasna legenda" ale co je v realnom zivote? Nic! Toto by si mala uvedomit dnesna spolocnost. Ale zas pozor tym som nechcel povedat ze behajte po vonku fetujte a pite. No to sem uz nepatri
Uvedomte si ze napr konkretne ten hrac v tom videu je pravedpodobne chlapec ktory musi mat uz stolicku mysku a klavesnicu prirastenu k riti.
Ano v hre je to "uzasna legenda" ale co je v realnom zivote? Nic! Toto by si mala uvedomit dnesna spolocnost. Ale zas pozor tym som nechcel povedat ze behajte po vonku fetujte a pite. No to sem uz nepatri
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
preco by mal mat privarenu stolicku k riti? ked si da dve hodinky denne jednu hru, tak sa za par mesiacov vie v nej pekne zdokonalit... nechapem tie zavistlive komenty ked je niekto dobry... poznam jednoho snipera v tf2, zabije vsetko co sa hybe. ako inac kazdym je oznacovany za hackera, haxora, aimbotera a neviem co este ine. vazne to nechapem
2 hodinky denne ?? no boha tak ja som potom lavy kamo taky tipci nevedia co je slnko ... 8hodin a viac a cuci do toho jak Steve Wonder do chladnicky ... svet gombicka ...