to nejde len na niektorych HTC 8Xlacikaboss napísal:regio sa uz neda zmenit co viem. alebo to otvorili spat?
Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
Spoiler: ukázať
- sh4d0wko
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 08. Dec, 2009, 17:21
troška som sa pohral z homescreenom, buduci tyzden ked mi spristupnia cortanu tak sa to este troska pomeni ale som spoko
hodte aj vy vase ked tak, nejaku inspiraciu
http://i.imgur.com/lpmZWX8.png
hodte aj vy vase ked tak, nejaku inspiraciu
http://i.imgur.com/lpmZWX8.png
http://www.wpcentral.com/windows-phone-fan-video - Vcelku pekné. Uroveň teda vyššia ak ovačšina MS advertov. Toto pustit do TV, tak hneď je viac WP userov
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
a poriadne..baterka mi klesa,aj ked mam fon na nabijackeverzo napísal:tak tak aj to krasne zere baterku
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
Hadica - never tomu, pri asphalte a gps mi nestiha nabijacka dobijat telefon...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
nj, predam CR-200, znacka: je mi to na 2 veci, ked GPS vybija viac ako nabijacka nabija ...
Wtf, to co mate za nabijacky/telefony? Mne 920 ak je zapojena do el vzdy nabija
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
A nieje bezdrátové nabíjanie slabšie ako káblové?
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
totižto GPS doma neskúšam, tám problém, ak nemám dôvod ho mať na nabíjačke a mať spustené GPS, v aute mám problém, vydrží možno 3 hodiny navigovať, potomsa musímzastaviť niekde v reštike na pol hodku, dobije sa a pokračujem...
Je, bezdrôtové nabíjanie vie dodať od 0,5-1A, normálna nabíjačka tak 1-2A...
imho - ti to dobre drbe s bezdrôtovou nabíjačkou za 70€
Je, bezdrôtové nabíjanie vie dodať od 0,5-1A, normálna nabíjačka tak 1-2A...
imho - ti to dobre drbe s bezdrôtovou nabíjačkou za 70€
Original prislusenstvo je vzdy drahe, ale aj kvalitnejsie. Staci si pozriet ostatne znacky, Nokia nijako nevytrca z radu. Lacne cinske bezdroty maju iba jednu cievku a su citlivejsie na spravnu polohu telefonu, inak nabijaju pomerne spolahlivo. Moja bezdrotova ma odber 2A a udajne nabija max. 1A, co je celkom slusne. Inak je bezdrotove nabijanie aj tak o cosi pomalsie, ale nie je to nic tragicke. Ked mam takmer mrtvy telefon, tak si ho viem behom chvilky nabit aj na 50%, co vacsinou staci na pouzivanie od poobedia az do noci.
V aute pouzivam klasicku USB zasuvku a nabijam kablom. To staci popri navigovani udrziavat stav baterky. Kolegovcom na iP4s nestiha cez kabel dobijat a pomalicky im klesaju percenta baterky, ale nie je to nic tragicke. Mozno to bude aj neorigo kablom z ebayu.
V aute pouzivam klasicku USB zasuvku a nabijam kablom. To staci popri navigovani udrziavat stav baterky. Kolegovcom na iP4s nestiha cez kabel dobijat a pomalicky im klesaju percenta baterky, ale nie je to nic tragicke. Mozno to bude aj neorigo kablom z ebayu.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tiez som kedysi uvazoval o CR200 do auta. Ked som vsak videl v parametroch, ze dokaze dodat max. "iba" 750mA, rozmyslel som si to. Aktualne v aute pouzivam Nokia DC-20 a ta mi dokaze "uzivit" aj L1020 pri zapnutej navigacii. Podotykam, ze cena tej nabijacky bola nejakych 7 ci 8€.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
ja som si tu CR-200 kupil z firemnych bodov na Amazone, inak by som tiez nedal za to take prachy, jedno stastie ze ma otvor zospodu pre obycajny USB kabel, cize ak nahodou potrebujem, tak viem pouzit klasicky USB kabel.
no teraz som sa aj tak vratil ku Brodit konzole s ebay drziakom, usb nabijacku mam Jabra k BT handsfree a ta mi dava 1250mA, takze dokonca stiham nabijat popri zapnutom Waze
co ma nastvalo, ze teraz je CR-201 a moja uz nieje kompatibilna s napr. L930
no teraz som sa aj tak vratil ku Brodit konzole s ebay drziakom, usb nabijacku mam Jabra k BT handsfree a ta mi dava 1250mA, takze dokonca stiham nabijat popri zapnutom Waze
co ma nastvalo, ze teraz je CR-201 a moja uz nieje kompatibilna s napr. L930
tu je to vysvetlene http://www.mobilefun.co.uk/blog/2014/05 ... nd-cr-201/
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.