ked nič iné minimalizovalo by to straty
stratos alebo dd by boli super
je to asik 1. krát čo ozaj chcem aby to zrecenzoval dd

no tak to nakoniec vyzera tak ako som pisalpalci napísal:To bude rovnaky pribeh ako s Polarisom...
Kazdy bude cakat vykon GTX 1080Ti, no mozno to porazi GTX 1080 za cenu 1070tky (so spotrebou 2xGTX 1080) Ale budu lepsie v DX12/Vulkanovi, kde sa dotiahnu na 1080Ti
Uvidíme, ale na ladenie ovládačov mali kopec času, keďže zjavne sa čakalo kvôli HBM2. Veľmi by som nevsádzal ani na tých 20%. Jedine že ozaj Frontier pri prepnutí do gaming mode nefunguje korektne, ale o tom pochybujem.CageJ napísal:oni tych 15-20% fakt na ovladacoch vyklepu, to som si isty... ale zase 40-50% to nebude
Takze zatial to vyzera na... a samozrejme sa nebojim, ze AMD vyladi ovladace za mesiac na RX Vegu ked na to mali rok. Som zvedavy na kolko si to nacenia. Vykon slabsi, spotreba vacsia a drahe HBM.Dle AMD je to stejny, ten gaming a Pro mod meni jen UI. AMD taky potvrdilo, ze ty vysledky jsou v poradku a ovladace taky.
JJ, viem, ale stále sú to dva sloty pre dve karty, vs. jeden pre jednu, ak nie som úplne mimo. Mining nie je moja parketa, tak moje filozofovanie berte s rezervou.LordKJ napísal:mino, na tazenie ti staci pcie 1x vobec netreba cely 16x slot.