CageJ: tak toto je zader. co ti da atack speed, dmg a ja neviem co, ked sa ti pri toretu postavi anti ad tank? nepsravis ani prd. Neni sanca, a mozes byt aj neviem ako dofeedeny. Ta hra zacina naberat na balance, a ak fakt nehras s lamami, feed nedostatnes. Samozrejme staci jeden dem€ntko, ktory sa necha zakilovat 5 krat a mozes davat GG sur...
Skor ako o pushovani line je to o nacasovani, a hlavne POZICII. Bez teamu nepsravis solo nic (ak si nedostal masivny feed). Vcera som pozeral dake dota videjka a WTF? viacnasobne stun? dlhe ulti jak svina

Port mas zadara, a co? maju ho vsetci, balance je taky isty, ako keby ho mali vsetci za prachy. to ze sa portujes casto je blbost hraca, prichadzas o prachy a xp. A to poriadne. Ak mas dobreho CC hera , vies forcnut enemaka na caste porty a budes velmi skoro +2 lvl a mozes sa zacat feedit na moboch lebo si prosto na teba neskoci.
Ano aj Backdoor je taktika. Sice to neznasam, ale hra sa aj na to. Preto treba mat v teame aspon jeden port. popripade supporta. Hra nabere uplne iny rozmer, ak to hrate s lidmi , ktory to hrat vedia.
Ako ja neviem kde a s kym hravate, ale ani v lolku sa neda ist kamikadze (iba s tryndom, a ak nemas v teame dbilov, nic nespravi ani cez ultinu ). prosto ad cary musi dostat taunt na tanka pripadne na toretu a je vyradeny, skoncil. mne sa na LOLku paci rychlost hry. TF niekedy trvaju tak do 5 sekund

Ako ja sa nejdem hadat. Nech si kazdy hra co ho bavi

Popripade, odporucte dake krute dota 2 gameplay videjka, kde je vidno skill