popravde C3 sa zrazu preberá, ale hry kde ani FX8350 nepreskočí i3 ale tie nikto nerieši

hlavne nech to vydrží
Ja mam originál ale mne Nejdu bonusy zaregistrovať ako brawler pack a stalker a dokonca mi blbne aj textura v hre ale len na jednom typkovidexter napísal:za ten výkon sa vždy platí
btw napr i7 do s2011 má pri istých výpočtoch lepší pomer výkon cena ako 3570 alebo dokonca aj FX8350![]()
každý by mal kúpiť to čo potrebuje a načo má
inak nikto nemal problémy z bonusmi v DLX verzii? alebo máte všetvci demá? kedže sa tu nikto nesťažoval
Ja som potreboval poradiť a nikto nic tak načo citovať? Povies mi? Aj tak si tu každý mele svojepipo137 napísal:Inak, nič v zlom, ale Kyselinka ti na predchádzajúcej strane nie nadarmo písal, aby si si prečítal pravidlá... konkrétne bod 2.6 ohľadom citácií![]()
(kto sa v tom potom má orientovať
)
A aby sme si rozumeli, nemyslím to v zlom, len radšej takto, ako by ti potom zato nadával niektorý moderátor a pod.Bod 2.6, Citácie: Je zakázané citovať predchádzajúci príspevok, či príspevok väčšieho rozsahu (10 riadkov textu a viac, či príspevky obsahujúce obrázok), a taktiež ponechávať vnorené citácie vo väčšom rozsahu. Tzv. progresívne citovanie (vyjadrovanie sa k určitým častiam príspevku), je povolené.