Battlefield: Bad Company 2
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Battlefield: Bad Company 2
ano podte teraz vsetci do mna, o com tu tocis? ja ziadneho gauntelta nepoznam, a uprimne je mi u <>
Muco - dik
Pani klud, jasne ze si borec zasluzi respekt za tie fragy, ma to v ruke...
No-zoom je ale proste loteria, trafis/netrafis, neovlyvnis kam ta rana pojde.
Pani klud, jasne ze si borec zasluzi respekt za tie fragy, ma to v ruke...
No-zoom je ale proste loteria, trafis/netrafis, neovlyvnis kam ta rana pojde.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Neviem ako to je v BC2, este som sa tomu "nevenoval" no napr v CoD4 sa nozoom tiez zda nahodny, ale da sa to naucit.. samozrejme ze to je z velkej miery aj o stasti, no treba to proste vediet... Myslim ze tak to bude aj tu...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Plne súhlasím s Mučom. Ja viem zakrútiť 5 skrutiek M5/16 za 5 sekúnd. Mám natočiť fragmovie ? Fragmovie boli dobré len u cs 1.6. Kde šlo vážne o vytrénovaný reflex a cit v ruke. Henten typek to síce vie, ale nič zázračného to nieje. Nechať C4 na Mcome, odpaliť a kill = luck, prísť k typkovi odzadu a dať nozoom s SV98 z diaľky 5 cm = luck/laming. Hovorte čo chcete ale keby každý natáčal frapsom každú sekundu hrania, nájdu sa tie isté a ešte krajšie fragy.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hmm,vcera sa to este dalo,ale dnes,co prihlasenie,tak len level 1 zbrane..ach jaj
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
ja som skusal 3 servery rekusom zapol dajaky vadny no tak co uz neodreagujem sa
Spoiler: ukázať
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
lol mne sa najviac paci ako tu vsetci vedia pekne kafrat pospolu,poniektori ma prekvapili mal som inu mienku...
ako typek je dobry,bavi ho robit fragmovies a nehanbi sa ich ukazat,no to je toho,vsak ked si myslis ze to vies takisto,pripadne lepsie urob ho,daj ho sem a budeme len radi ze mame niekoho takeho medzi nami,ja by som kuva rad videl napriklad video od feara z heli gameplay pretoze viem ze je ppci dobry pilot
ze nema enigma kd 5 znamena ze vie aj skapat ked rushuje na mcom,nesedi len kdesi vzadu a husti to co da aj ked by mohol,vsak nikto nepovedal ze je to najlepsejsi bc2 hrac vsetkych cias,spomenul som ho tu iba preto ze ma ovplyvnil hrat so zameranim viac na ciel a nevsimat si kd stale..
ako typek je dobry,bavi ho robit fragmovies a nehanbi sa ich ukazat,no to je toho,vsak ked si myslis ze to vies takisto,pripadne lepsie urob ho,daj ho sem a budeme len radi ze mame niekoho takeho medzi nami,ja by som kuva rad videl napriklad video od feara z heli gameplay pretoze viem ze je ppci dobry pilot
ze nema enigma kd 5 znamena ze vie aj skapat ked rushuje na mcom,nesedi len kdesi vzadu a husti to co da aj ked by mohol,vsak nikto nepovedal ze je to najlepsejsi bc2 hrac vsetkych cias,spomenul som ho tu iba preto ze ma ovplyvnil hrat so zameranim viac na ciel a nevsimat si kd stale..
heh diky bratm za friend slova ... inak to video nejake aj mam starsieho data (nic extrovne) ... ked ide ide ked nejde tak sa mozes aj postepat ... mozem nejake nove spravit z nejakymi novymi chvatmy
FEAR je taky dobry ze vie lietat aj s buginou
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
lol ze chvatmy..sa rehlim jak kon,jednoznacne urob
byt tvoj gunner ta orgazmus heh,ale im napierdalas kurnik
muzicka slusna,kvalita obrazu trosku slabsie,ale asi si chcel zachovat plynulost hry,predpokladam ze si pouzil fraps
skus pouzit msi afterburner na nahravanie,mne sa zda ovela menej narocny ako fraps a kvalita sa da nastavovat plynulejsie,sem-tam to sklbne ale je to omnoho lepsie ako fraps,aspon u mna
myslim ze ty mas prehlad vo filmovej muzike dostatocny ale skus pozriet X-Ray Dog
kazdopadne videjko fajne jak sa tam vykrucas
byt tvoj gunner ta orgazmus heh,ale im napierdalas kurnik
muzicka slusna,kvalita obrazu trosku slabsie,ale asi si chcel zachovat plynulost hry,predpokladam ze si pouzil fraps
skus pouzit msi afterburner na nahravanie,mne sa zda ovela menej narocny ako fraps a kvalita sa da nastavovat plynulejsie,sem-tam to sklbne ale je to omnoho lepsie ako fraps,aspon u mna
myslim ze ty mas prehlad vo filmovej muzike dostatocny ale skus pozriet X-Ray Dog
kazdopadne videjko fajne jak sa tam vykrucas
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hej fear je stary bf veteran,tomuto ide pekne od ruky nielen s helinou
a cim som si vysluzil tolko chvali ... ? ked je skym zahrat tak sa aj aj zadari ..hlavna je timova ucast (niet nato)
co sa tyka tej buginy no lietat uz viem aj snou len pristavanie nieje dotiahnute
co sa tyka videa tak kvalita je okresana kvoli narocnosti na velkost (MB) vpohode nahravam aj full HD pri 60fps ... ale nechci vediet kolko ma potom 1min takeho zaznamu .. to je proste neunosne z hladiska koneccneho vysledku ktory musis upnut na web ...
co sa tyka tej buginy no lietat uz viem aj snou len pristavanie nieje dotiahnute
co sa tyka videa tak kvalita je okresana kvoli narocnosti na velkost (MB) vpohode nahravam aj full HD pri 60fps ... ale nechci vediet kolko ma potom 1min takeho zaznamu .. to je proste neunosne z hladiska koneccneho vysledku ktory musis upnut na web ...
- OkiGraphics
- Používateľ
Tiez hodne lietam, myslim ze mi to tiez ide, pohuzial s nahravanim mam dost problem, HDD uz asi neni v najlepsej kondicii, a ked sa fraps aj nastavim na 60 fps, v hre mi FPS dost padnu, a hrat to na nejakych 40, ked mam normalne 80 mi moc nejde A 20 GB na disku volneho tiez nie je ziadna slava Ale o nieco sa pokusim no...
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
ono v tomto pripade dost zalezi na CPU a rychlosti HDD .. kedze mam 6jadro ktomu celkom dobre OC + velociraptory v raide tak ozaj nebadam takmer ziaden vpliv frapsu aj v full size nahravani na 60fps ... dokonca sa mi omylom stalo ked som skusal aj ten afterburner nahravac ze mi sli dokonca sucasne a vsimol som si to az ked som vypol hru vtedy mi uz bolo divne ze mi masinka zvladla nahravat aj 2x bez nejakeho dopadu na hru ...
- OkiGraphics
- Používateľ
Jn, tie velociraptory su asi citit Skusal som aj ten afterburner nahravac, ale kedze mam zapojene 2 monitory, je to pre man nepouzitelne- na monitore na ktorom bezi hra mi to nahraje len bielu obrazovku, a na druhom monitore mi to uz nahrava dobre- plochu Akoze musel by som zakazdyn 2. monas odpojit a to sa mi nechce..
Edit: Si teraz v praci?
Edit: Si teraz v praci?