Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
Re: Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality..
hmm, a pojde potom CYAN nahodit na WP 8.1 GDR1 ? alebo bude treba downgrade ?
Spoiler: ukázať
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
to aj mňa zaujíma
prinajhorsom downes na 8, nahodis cyan a nasledne z dp nahodis gdr1
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
hral som teraz dungeon hunter 4 asi polhodinu..telefon bol na 100% a bol na nabijacke,co bola v krabici s telefonom..ked som dohral,bolo 98%lepermessiah napísal:nj, predam CR-200, znacka: je mi to na 2 veci, ked GPS vybija viac ako nabijacka nabija ...
Tie priečinky sú úplná bomba, konecne som si do nich napchal hry a este k tomu su live A IE je konecne lepsi, napr na topkach nikdy nevedel nacitat komentare, a teraz sa zamaskuje za android browser a bez problemov
V zdielani internetu mi pribudla moznost zdielat cez net cez BT. Ake to ma vyhody oproti zdielaniu cez wifi hotspot?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
nizsia rychlost a vyssia odozva
a nizsia spotreba
a nizsia spotreba
Hmmm... jedine ta spotreba by davala zmysel. Pomalsia odozva a nizsia rychlost az tak nevadi, kedze mobilny net vacsinou za vela nestoji. Teda aspon ja si vacsinou zdielam mobilny internet ked sme niekde v prdeloviciach na chate a tam som vdacny aj za polovicny edge signal
Mas ju ? J nad nou vcelku silno uvazujem, len co citam zahranicne fora je vela chyb s nou... ale asi to risknem a ked bude vadna vratim...
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
to je celkom fajn vediet ..Windows Phone 8.1.1 bits apparently also unlocks the update servers, meaning that you can install Windows Phone 8.1.1 DP on top of Windows Phone 8.1 DP, and then (when and if it’s available from your carrier), to Cyan, all through Settings > Update My Phone (with the Developer Preview app installed, of course).
btw, taka mala vychytavka, ze v budikoch sa da nastavit dlhsi snooze time
- trojan4x4
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 17. Feb, 2013, 15:55
broslooooooooo fotkúúúúúúúú !!!Broslowski napísal:ta 930 kks
akurat som to cital aj tu http://smartmania.cz/bleskovky/pro-inst ... phone-8466lepermessiah napísal:to je celkom fajn vediet ..Windows Phone 8.1.1 bits apparently also unlocks the update servers, meaning that you can install Windows Phone 8.1.1 DP on top of Windows Phone 8.1 DP, and then (when and if it’s available from your carrier), to Cyan, all through Settings > Update My Phone (with the Developer Preview app installed, of course).
btw, taka mala vychytavka, ze v budikoch sa da nastavit dlhsi snooze time
budik je tiez super, najprv som sa ani nezamyslal nad tym, ze mi pribudla roletka s vyberom casu, tak som si pospal este 20 minut a teraz zrazu citam, ze je to novinka
- skuki
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Jún, 2011, 22:16
Vie niekto poradiť appku na blokovanie prichádzajúcich hovor? Proste, že si pridám čísla do black listu a aj keď mi budú volať mne telefón nebude zvoniť. Je to pre otca. Otec má Lumiu 610 s WP 7.8. Ja mám Android s WP neviem robiť a nemôžem nikde takú appku na Marketplace nájsť. Vďaka
MB: MSi H81M-P33 CPU: INTEL Pentium G3220 3,0GHz RAM: CRUCiAL DDR3 2x4GB 1600MHz CL9 Ballistix Sport VGA: MSi N750Ti TF 2GD5/OC Gaming SSD: CRUCiAL MX200 250GB HDD: WD Blue 1TB PSU: CORSAiR VS450 CASE: ThermalTake V4 BlackEdition + Fan: 120mm FRACTAL Silent series / 120mm ExcacteGame excactcool / 120mm Tt quiet led LCD: BENQ 24" G2420HDBL KEYBOARD: MiCROSOFT SideWinder X4 MOUSE: VERBATiM Rapier V1 + VERBATiM Rapier precision Gaming Pad HEADSET: CREATiVE HS-800 Fatal1ty Gaming