Aky film ste naposledy videli?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Aky film ste naposledy videli?
ja som nevidel ziadny SW tak chlapci vsetko do spoilerov
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
A nejake pravidlo od kedy netreba spojlerovat novy film? Ked sa objavi na torrentoch?
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak na torrentoch mas film v den vydania v kinach
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
pre retardovaných bohužiaľ žiadne nieje ,... a my ostatný čo sme sa tu ku spoilerom vyjadrili používame takú vec, sa to volá zdravý rozum.stiv napísal:A nejake pravidlo od kedy netreba spojlerovat novy film? Ked sa objavi na torrentoch?
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tak v prvom rade nebudem lozit do temy kde ludia rozoberaju a hodnotia subjektivne filmy a k spojlerom ako leon povedal. a btw myslim,ze to co sme pisali ani nie su "spoileri" ale iba subjektivne dojmy, ktore neodhaluju dej ( ze je hlavny hero gej je vidiet uz z obrazkov )
Naposledy upravil/-a quicky v Ut 26. Apr, 2016, 10:28, upravené celkom 1 krát.
Tak nabuduce pouzi zdravy rozum aj ked sa zacnes vyjadrovat k niekoho mentalnemu zdraviuLeon napísal:pre retardovaných bohužiaľ žiadne nieje ,... a my ostatný čo sme sa tu ku spoilerom vyjadrili používame takú vec, sa to volá zdravý rozum.
.
to je co za nazor?quicky napísal:tak v prvom rade nebudem lozit do temy kde ludia rozoberaju a hodnotia filmy subjektivne filmy a k spojlerom ako leon povedal. a btw myslim,ze to co sme pisali ani nie su "spoileri" ale iba subjektivne dojmy, ktore neodhaluju dej ( ze je hlavny hero gej je vidiet uz z obrazkov )
je rozdiel hodnotit subjektivne filmy a prezradzat zasadny dej filmu. Toto vlakno je prave o tych subjektivnych nazoroch na film, nie o spojleroch
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
akoze uz to fakt neprehanajte so spojlermi. Film je von pol roka, je uz na DVD, tak hadam tu nebudeme spojlerovat. Ci ideme spojlerovat vsetko, aj z roku 1985, pretoze sa najde jedinec co to nevidel? OMG
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
co z toho je nezrozumitelne preberame tu hodnotenia filmov , ked sa jedna o novinky nevsimol som si ,ze by tu niekto schvalne prezradzal dej a spoileruje, ked sa jedna o pol roka stary film tak fakt hadam nechces spoilerovat logika veci,ak chcem pozriet hodnotenie filmu pozriem imdb, ked chcem o filme vediet viac pozriem hodnotenia uzivatelov,tak ako tu
Stary alebo novy film, to je jedno. Pochybujem, ze tu je niekto kto videl vsetky filmy, ktore boli v minulosti natocene. A myslim, ze vsetci suhlasite, ze aj stare filmy (aj pred rokom 1980) su kvalitne a clovek si ich rad pozrie. Predstavte si teraz, ze pridete do vlakna hodnotit novy film, ktory ste videli prave v kine a vidite niekoho prispevok (nazor na film bez spojlerov) na stary film, ktory sa mu pacil. Po jeho prispevku si poviete, ze to moze byt fajn film a chcete si ho pozriet. Avsak v dalsom prispevku je niekto kto prezradi dej toho filmu, cim film strati na napinavosti a atraktivnosti.
Toto vlakno nie je len o novych filmoch, budte prosim ohladuplni aj voci ludom, ktori pozeraju aj starsie filmy. Nikoho tymto nekritizujem, kedze samemu sa mi podarilo v minulosti dat nejaky ten spojler.
Toto vlakno nie je len o novych filmoch, budte prosim ohladuplni aj voci ludom, ktori pozeraju aj starsie filmy. Nikoho tymto nekritizujem, kedze samemu sa mi podarilo v minulosti dat nejaky ten spojler.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nech sa k tomu vyjadria admini, ja osobne nevidim zmysel tu spojlerorovat o starsich filmoch. Ak ale admini rozhodnu ze sa bude, ok bude sa to respektovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
môj osobný subjektívny názor.
Téma sa volá "Aky film ste naposledy videli?" z toho mi vyplíva:
- aký film ste naposledy videli?
- páčil sa/nepáčil sa?
- odporučili by ste ho?
- aký máte k nemu názor?
- máte k nemu niaku poznámku ktorá sa týka deja? áno/nie? ak áno použiť spoiler.
takto by som videl jednoduché pravidlá tejto témy.
Téma sa volá "Aky film ste naposledy videli?" z toho mi vyplíva:
- aký film ste naposledy videli?
- páčil sa/nepáčil sa?
- odporučili by ste ho?
- aký máte k nemu názor?
- máte k nemu niaku poznámku ktorá sa týka deja? áno/nie? ak áno použiť spoiler.
takto by som videl jednoduché pravidlá tejto témy.
Battletag: Expodan#2226
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
velmi pekne si to zhrnul
-
- Pokročilý používateľ
navhrujem iba nazov a percentualne ohodnotit, co ak nahodou povies nieco z deja stareho filmu
@quicky - v druhom vlakne hovoris, ze si chcies pozriet Bournovu trilogiu, ak chces mozeme ti sem nieco naspojlerovat z deja, ved tie filmy su vonku uz taaaaak dlho.