Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
uff, ale to ide riadno dole... ripple som za 1,8 nakupil, teraz je na 1,35, nejaká newska s dôvodom prečo všetko padá?
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Uvidime ci to bude stupat kedze vacsina chce vyberat.
.
Tak Ripple má klesajúci trend už od začiatku roka, aj keď nárast BTC ten pokles dočasne zastavil a aktuálny pokles to samozrejme urýchlil. Zvyšok klesá spolu s BTC, ľudia asi vyberajú zisky, poniektorí možno panikária. Som zvedavý kde sa to zastaví.
Spoiler: ukázať
no pekne...vcera na ETH 123e (27e v pluse) a teraz uz mam len 89e.
viem ze coinbase nie je miesto kde drzat prachy ale islo o skusku
viem ze coinbase nie je miesto kde drzat prachy ale islo o skusku
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Ja som vcera isiel spat, otvorim kraken, pozeram graf .. a vravim si .... ****, vyzera to tak, ze to padne zase .... predam to teraz ? pozrem na hodiny ... vela hodin, priatelka uz zasapava .. tak reku kaslem na to, rano kuknem .... a rano sa prepadol kurz aj s mojimi peniaztekmi
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
aako sa vravi ked to pada treba nakupovat holt pri tychto veciach je to hop alebo trop, kedze ....
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Voci USD, EUR je to horska draha. Voci BTC to nie je az take zle. Mozno pravy cas preliat BTC do ETH.
chlapci s tučnými peňaženkami sa s vami hrajú nenechajte sa a držte. ziadne hop alebo trop, poriadne si pozrite trady za posledne hodiny a realne sa nad tým zamyslite.. ale ja som si povedal ze sem uz postovat nebudem sakra ale ked ide FUD treba daco napisat..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
brosklo je high tak sa uz nebavi s pozemstanmi )
hop alebo trop to je, lebo realne za padom nie je nic len niekto kto taha za nitky...
hop alebo trop to je, lebo realne za padom nie je nic len niekto kto taha za nitky...
No to sa pise ze drzte ked niekto v tom ma uspory a moze vytiahnut ked je za 9, 13 alebo aj 4...
Ale ked citam po internete drzte tak to mi pride ako dmg control od tych co drzia. O chvilu dojde turbo a prvykrat napise ze je rad ze nenakupoval.
Ale ked citam po internete drzte tak to mi pride ako dmg control od tych co drzia. O chvilu dojde turbo a prvykrat napise ze je rad ze nenakupoval.
.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
jasne, ze je to dmg control.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Chapem Broslacpreco tu nechce uz vela pisat.
prve pravidlo je investovat prachy ktore ti nebudu chybat. klesne to trochu a chalani uz cakaju ze niekto pride a da im od notara overeny papier ze to naspat stupne
je to normalna vec, ja by som bol rad aby to slo aj pod 8k, weak hands (presne ludia co pankaria lebo tam leju budget rodinny) vystupia.
prve pravidlo je investovat prachy ktore ti nebudu chybat. klesne to trochu a chalani uz cakaju ze niekto pride a da im od notara overeny papier ze to naspat stupne
je to normalna vec, ja by som bol rad aby to slo aj pod 8k, weak hands (presne ludia co pankaria lebo tam leju budget rodinny) vystupia.
q - nemyslim to povýšenecky ale po tom co mi vsetko naliezlo do SS mam pocit ze si ludia myslia ze som nejaky financny analytik, poradca, expert na cryptomenu co nie je pravda. Jedna podla SVOJHO najlepsieho svedomia, vedomia, na zaklade svojho researchu, a aj preto vzdy pisem DYOR! v tomto je kazdý za seba a kto to este nepochopil, mal by to asap pochopit.
Ima out a fakt nie v zlom ale tu proste nie je co dodat
Ima out a fakt nie v zlom ale tu proste nie je co dodat
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
Ježííííš veď to padááá čo teraaaz ??!! No ja už som veru znova nakúpil .
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
si držal€ na coinbase a previedol niekam na burzu alebo si dobil cez kreditku?
len otázka že ako sa robia takéto rýchle obchody..
... lebo SEPA by mi na coinbase išla tak 24hod z TB
len otázka že ako sa robia takéto rýchle obchody..
... lebo SEPA by mi na coinbase išla tak 24hod z TB