Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Nech sa paci...to bolo po hodine trapenia s tym ze si nevedala udrzat volnobeh,par vytoceni a krasne priadla...
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
hento je moc, tak zadymím na volnobehu len "bez vzduchu" keď odpojím hadicu od turba do motora
za jazdy to dymí v nízkych otáčkach u mňa. Keďže turbo začína od 1800ot tak kým sa nafúkne, niekedy zadymí žabožrút FTW a milujem ak sa nejaká socka na mňa nalepí. Vtedy spomalím a podradím a hooopa socku za mnou nevidieť pri 4k rpm
za jazdy to dymí v nízkych otáčkach u mňa. Keďže turbo začína od 1800ot tak kým sa nafúkne, niekedy zadymí žabožrút FTW a milujem ak sa nejaká socka na mňa nalepí. Vtedy spomalím a podradím a hooopa socku za mnou nevidieť pri 4k rpm
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
on tam nema turbo, ta felda je hladky diesel
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak tak, bez turba, a pokial viem tak lenochod jak svina
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
I´ll just leave this here...
http://www.autoblog.com/2009/01/15/how- ... on-martin/
http://www.autoblog.com/2009/01/15/how- ... on-martin/
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to hej, ale maju znamy a ten co uz na nej presiel a co to ma kilometrov. Zatial vymenil iba fakt ar dielov, naposledy cerpadlo.landrower napísal:tak tak, bez turba, a pokial viem tak lenochod jak svina
snake: super, tak toto by ma potesilo keby mi takto nalozili Astona
No 1.9D kua to je fakt motor, dovidenia, to je motor ktorý by som fakt chcel, nemá to turbo, nemá sa tam čo posrať (ak tam nie je Bosch ale Lucas čerpadlo). Neni to motor na pretekanie, ale na veľký nábeh to je brutal .
.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj presne, ten motor je fakt dobry. Vravim pobehal na tom neskutocne vela, Bulharsko, taliansko a to aj niekolko krat do roka. A zatial ho to ikde nenehalo. No nezmar motor. Jedine v raidnej zime ma tazsie startovanie (klasika) ale inac fakt klobuk dolu.
Ono ten hladký diesel vo Filcke, prípadne aj Fóbii nebol vôbec zlá voľba. Výkonu to má (pre normálneho človeka, nie pre mňa ) dosť na bežné pohybovanie, spotreba je ok a pokiaľ sa o to človek aspoň trošku stará, tak auto zhnije skôr, než motor odíde.
Videl som dva pickupy filcky, jeden 650KKM druhý niečo cez 700. Oba ojazdené totálne na šrot, motor ale stále fungoval.
Videl som dva pickupy filcky, jeden 650KKM druhý niečo cez 700. Oba ojazdené totálne na šrot, motor ale stále fungoval.
http://natankuj.sme.sk/c/5609397/nasa-r ... 0-kmh.html
To je už choré, keď niekto musí vymýšľať aby mal nejaké zobrazenia stránky (pageviews), choré naozaj, väčšiu p|tchowinu som už dávno nečítal...vymyslené od A-Z.
edit: a ak by to bola kvázipravda (samozrejme dokreslená o autorkynu nevinu, a rôzne hororové prvky), tak jej odporúčam vrátiť vodičák, na cestách by som ju nechcel stretnúť. Čo ak by jej nad hlavou leteli lastovičky čo sa práve sťahujú a ona by začala vrteť volantom jak zmyslov zbavená?
To je už choré, keď niekto musí vymýšľať aby mal nejaké zobrazenia stránky (pageviews), choré naozaj, väčšiu p|tchowinu som už dávno nečítal...vymyslené od A-Z.
edit: a ak by to bola kvázipravda (samozrejme dokreslená o autorkynu nevinu, a rôzne hororové prvky), tak jej odporúčam vrátiť vodičák, na cestách by som ju nechcel stretnúť. Čo ak by jej nad hlavou leteli lastovičky čo sa práve sťahujú a ona by začala vrteť volantom jak zmyslov zbavená?
.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
presne tak ako vravis Snake vymyslene, a redaktorka by sa mohla trosku lepsie vyjadrovat, pripadalo mi to ako keby to pise nejake nastrocne decko, ktore urobilo so skodou 120 4x backflip s trojitym vrutom
Ide niekto zajtra do agrokomplexu do Nitry na Auto.Sme.Live? Že by sme sa stretli :)))
.
- qq6600
- Používateľ
Presne to iste co pise ta zenska som zazil dnes aj ja,ale nastastie iba na parkovisku.Jednotka,Dvojka,plyn ,cca 2500rpm a zrazu kontrolka a koniec...nechapem a ani ma to nezajima kedze to nebolo moje ani tatkove auto...
Auto:Peugeot Boxer 2.2HDi ,2009,cca 105000km
Auto:Peugeot Boxer 2.2HDi ,2009,cca 105000km
- qq6600
- Používateľ
to sme si pre upokojenie situacie povedali aj my...