mna to odtial hadze s hlaskou, ze ci mam aktualizovanu verziuP€PoX napísal:btw nas server je full
a samozrejme, ze mam.
mna to odtial hadze s hlaskou, ze ci mam aktualizovanu verziuP€PoX napísal:btw nas server je full
vcera som si natiahol rambo satek na hlavu v BC2 som len kukal ako ich davam (ak ste videli super serial Bratstvo neohrozenich, tak v jednom dieli prebehol jeden paragan cez cele nemecke postavenie a ti nanho len tak kukali ale co bolo super on sa vratil este aj nasp5 )tak toto sa mi stalo nabehol som do baraku v Arica Harbor a boli taky prekvapeni, ze len kukali 2x noz a ostatne pistolu, bolo ich tam minimalne 5FEAR napísal: skus stastie u COD
poviem to takto najzrozumitelnejsie ako sa da ... battlefildaci ktory v tom uz nejaky ten patek chodia dostavaju co chcu .. na zatial par technickych much ja tomu nevidim chybu .. kto potrebuej natiahnut rambo satek na hlavu pre toho je urcene COD sialene pobehovanie a skackanie sprevadzane turbo nabijanim borkovnice flop flop flp bum bum bum .. tak hor sa ..
na pretaktovanie sk sa dostanem na henten druhy nie. stale ma to kopeKlaboor napísal:Tak ma napadlo a chcem pocut co si myslite vy. Podla mna nema zmysel riesit server Pretaktovanie.sk kedze Pepoxovci maju 64slotovy uz full server kde by sme mohli chodit hravat. Myslim ze ak niekto chce podporit tak by sme to mohli tam u nich radsej ako zivit nas server. Tamto to uz ludia poznaju a stale to bude viacmenej plne tak isto ako to bolo v BC2. Co si myslite vy?