Ale preložiť vôbec. Tie česko-slovenské preklady sú čoraz väčšie faily. Čo majú v tíme za prekladačov deti zo škôlky? Niekedy to tak vyzerá, že základné veci nevedia preložiť a majú nulové znalosti chémie, fyziky a geografie(nehnevajte sa, ale čo už je to za debila, keď CO2(carbon dioxide) preloží ako dioxid karbónu, v lepšom prípade uhlíka>CSI:Miami, veď ten ani na základnú školu nemohol chodiť, alebo oh(ang. nula) prekladajú ako Ó(byt 603A>šesť ó tri á), to isté so škótskou nill a inými variáciami na nulu, alebo pass away ako prejsť popri(pre neznalých to znamená umrieť) a čo takto come in-vojdi(hovor-vysielačka), roger that(myslím, že som počul niečo ako povedz to rodžerovi naposledy ), o odborných hláškach nehovorím)...Endy napísal:uznavam, ze trilery spravit vedia
Crysis 2
Re: Crysis 2
We'll bang, ok?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
take preklady, to nie je nic zvlastne
najviac sa mi paci, ked niekto preklada ten-four ako desat styri
na dioxide karbonu nie je nic nespravne, az na to, ze to u nas fakt nikto tak nepovie
najviac sa mi paci, ked niekto preklada ten-four ako desat styri
na dioxide karbonu nie je nic nespravne, az na to, ze to u nas fakt nikto tak nepovie
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Veď práve. Tiež nepovieš "Jéj, ty máš ale peknú felis silvestris"(mačku)
Práve to, že to nikto u nás nepovie je nesprávne, teda na preklade nie na slove.
Práve to, že to nikto u nás nepovie je nesprávne, teda na preklade nie na slove.
We'll bang, ok?
Pomôže Ti tvoj podpis: Waiting for the Battlefield 3Sphyn0x napísal:Mám to chápať tak, že mi ani patch nemôže pomôcť, lebo EA je neschopné?
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
uz nech je tu ten crysis lebo ma uz nebavi cakat, to demo vydali velmi skoro, normalne uvazujem, ze zrusim predobjednavku a pockam si na zlavu na steam-e na zaciatku leta, alebo na konci roka
EDIT: zrusil som to, kaslem na cely crysis 2, nebudem kupovat macku vo vreci ako v pripade mafie 2 a potom si trieskat hlavu
EDIT: zrusil som to, kaslem na cely crysis 2, nebudem kupovat macku vo vreci ako v pripade mafie 2 a potom si trieskat hlavu
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
hral si demo, takze az taka macka vo vreci by to byt nemala
aj ked ak by som sa mal rozhodovat na zaklade dema, tak nekupujem, hehe
problem...dnes musis skoro kazdu hru kupovat ako macku vo vreci, pretoze dema uz akosi nie su v mode
aj ked ak by som sa mal rozhodovat na zaklade dema, tak nekupujem, hehe
problem...dnes musis skoro kazdu hru kupovat ako macku vo vreci, pretoze dema uz akosi nie su v mode
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
no tak demo bol port z xboxu, ak by tak mala vyzerat final verzia hry, tak odomna nedostanu ani cent
tak to ti potom doporucujem si zistit fakta ...
a tie su?...myslim, ze som si o tom zistil dost za posledny tyzden, porovnanie screenov z xbox a pc verzie vychadza na rovnako a crytek iba splieta, ze maximalne graficke detaily este neboli predvedene, ze to co sme videli su len konzolove verzie, tak ako nech si nerobia srandu o desat dni to vychadza a oni este ani nevedia ako bude vyzerat pc verzia, ak by to bola naozaj taka pecka, tak uz tu mame fotorealisticke screene a kecy od toho zida, ze je to ultra mega najlepsi engine aky pouzivaju a ze pc verzia bude fakt peckova atd. zatial ticho a cakaju, ze ludia sa namotaju na mp demo a kupia to kvôli tomu, zeby si mohli vylepsovat postavu atd atd....prosto, ja si pockam na final verziu a ked to bude vyzerat len tak ako demo, tak sorry, ale viem aj lepsie investovat 40€
Nebude to vyzerat ako demo bude to vyzerat o 5% lepsie .. + neskor vijde ten ich udajny DX11 patch kde pripudnu dalsie 5% nejake stebielko travi a slnecny luc kdobru .. tos asi cryengine 3 a bla bla bla ... takzvana vata (na vyplnenie priestoru )
no ved o tom vravim...za mojich 40€ ocakavam paradnu grafiku, minimalne o 50% lepsiu nez bola ta v deme, hlavne hi-res textury, dx10, normalne graficke nastavenia, moznost antialiasingu... proste pc hru akou crysis bol, inak na to kaslem a o crysis 2 ani nezakopnem
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ak to na PC nebude grafická bomba, ako v prípade jednotky, na PC platforme Crytek moc nezarobí a bude sa sťažovať na pirátenie
A Crysis 3 už ani na PC nebude
A Crysis 3 už ani na PC nebude
Ja mám teda pocit, že niektorým sa nedá vyhovieť. Však počkajte na release a budete vedieť na 100% aká bude grafika final release verzie. Alebo počkajte na Direct3D 11 patch. Crytek si doteraz vždy zakladal na PC verzii, tak si toľko počkajte. Inak, IMHO bol problém Crysis 1 v tom, že mal len dobrú grafiku, ale nič viac. Hru si však nekupujem len kvôli grafike. SP a najmä MP musí robiť fun/mať zaujímavý príbeh/možnosti.
a 1 FPS s GTX 280...
btw: ako by si chcel objektívne ohodnotiť v % nárst v kvalite graficky oproti Crysis?
ah, jasne, 50% lepšiu grafikuGTX 480 napísal:no ved o tom vravim...za mojich 40€ ocakavam paradnu grafiku, minimalne o 50% lepsiu nez bola ta v deme, hlavne hi-res textury, dx10, normalne graficke nastavenia, moznost antialiasingu... proste pc hru akou crysis bol, inak na to kaslem a o crysis 2 ani nezakopnem
a 1 FPS s GTX 280...
btw: ako by si chcel objektívne ohodnotiť v % nárst v kvalite graficky oproti Crysis?
s pozdravom, crux.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
FEAR napísal:Nebude to vyzerat ako demo bude to vyzerat o 5% lepsie .. + neskor vijde ten ich udajny DX11 patch kde pripudnu dalsie 5% nejake stebielko travi a slnecny luc kdobru .. tos asi cryengine 3 a bla bla bla ... takzvana vata (na vyplnenie priestoru )