Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
Re: Firefox - nové verzie, funkcie a build-y
a blokovac vyskakovacich okien?
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
vsak to ma firefox zabudovane snad od verzie 1.0
Spoiler: ukázať
Nie, urcite nie.
Argumentum ad hominem (lat.) je argument, ktorým sa diskutujúci snaží vyvrátiť oponentovo tvrdenie poukazovaním na oponentove skutočné či domnelé nedostatky. Snaží sa previesť dialóg od diskusie o probléme samotnom k diskusii o mravnej či inej oponentovej integrite.
par stran je tu venovanych aj novemu ff
And Updates For All: Když technologie zvítězí nad rozumem
And Updates For All: Když technologie zvítězí nad rozumem
- JurajSlovakID
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 13. Apr, 2015, 09:35
Firefox Quantum 57 mrznutie
Dobry den, chcem sa opytat na skusenosti s novym enginom, ktory prisiel do verzie 57 a firefox sa premenoval na Firefox Quantum. Mne casto (50%) mrzne pri viacerich otvorenych taboch web, yt, fb. Musim ho vypnut v kontrole aplikacii (ctrlaltdel) kde vidim ze zere priamo cez 2.5GB pamate.
A to nevravim o tom ze som mal tu 57 beta a vedla v izbe 56 (kde boli vsetky bookmarky asi 500 alebo viac) a 57 si to nechcelo zobrat potom ze to extrahujem nejakym extraktorom no prisiel som neskoro aktualizovala sa na 57 a co bookmarky ? - vsetky zmizli, teraz mam novu challenge vsetko dobre ponachadzat znova...
Ma este niekto podobny problem? Myslim to tuhnutie.
A to nevravim o tom ze som mal tu 57 beta a vedla v izbe 56 (kde boli vsetky bookmarky asi 500 alebo viac) a 57 si to nechcelo zobrat potom ze to extrahujem nejakym extraktorom no prisiel som neskoro aktualizovala sa na 57 a co bookmarky ? - vsetky zmizli, teraz mam novu challenge vsetko dobre ponachadzat znova...
Ma este niekto podobny problem? Myslim to tuhnutie.
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB
Myslim si, ze chyba bude v tvojom pc. Ja pouzivam intenzivne ff 58 beta a este mi ani raz nezamrzla. Nebude to mat nieco spolocne s tym, ze mas pretaktovany cpu???
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
mne to tuhne na youtube ale fest ,fb neviem nepoužívam
- JurajSlovakID
- Používateľ
podla mna to bude addonmi
PC: CPU: RYZEN 5950X VMR-B2@ 4725MHz 1.35V , Chladic Arctic Liquid Freezer II RAM: GSKILL NEO 2x16KIT(32GB) 14-15-15-12-26-38 CR2 - upravene tercialne casovania, GFX: AMD Vega64, MB: Asus Dark Hero VIII X570, M.2 SSD Samsung 990 PRO 2TB, 2xRAID1 WDGOLD 8TB
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
je to addon-mi ale čo je firefox bez addons?
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
normalny prehliadac?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
ak by niekto, rovnako ako ja, hladal schopny doplnok pre rychle spustenie prip. nahradu za customize about:newtab ktora stale nefunguje aj ked vyvojar uz pisal ze pracuje na novej verzii tak sa mi osvedcil FF Speed Dial - New Tab for Firefox jednoduchy, nespomaluje ff a hlavne vsetko funguje ako ma oproti BurningMoth SpeedDial
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
ja som na FF prešiel z Vivaldi, lebo už som rezignoval s čakaním na fixnutie vyskakovacích okien a tiež ma už nejako omrzelo to, že som si nemal ako synchronizovať s mobilom otvorené karty, záložky .. síce som mohol prejsť na Edge, ale ten FF nevyzerá zle a na mobile funguje aj Tampermonkey
jediné čo mi vadilo bol Speeddial, ten už mám teda tiež vyriešený
jediné čo mi vadilo bol Speeddial, ten už mám teda tiež vyriešený
- JurajSlovakID
- Používateľ
FF quantum mi uz nebrejkuje (nezamrza s 3GB ram) asi to opravili v nejakom 58 builde, stastne a vesele
uz tu mame zaplatu na Meltdown and Spectre aj pre firefox https://www.mozilla.org/en-US/firefox/5 ... easenotes/