epic

Presne presne, tiez mi blbne citlivost. Asi len pockat na patch.[EGC] VIP napísal:Nemate niekto problem s myskou? mne sa stava uz od zaciatku raz za cas, ze jej sibe a meni si citlivost ako chcenevedeli by ste niekto poradit?
no je to totálne naprd, taký nôž f-kom je totálne od ruky a musím ho hľadať na klávesnici... ako je možné že mne to v pirátskej šlo?ArAsHiT napísal:Jo aj mna serie,ze mam 7tlacitkovu game mys a nemozem tie doplnkove(herne) tlacitka pouzivat....ale neslo to ani vo warez verzii.
Aspon ze niesom jediny...teda niezeby som ti chcel zleneurotick napísal: Presne presne, tiez mi blbne citlivost. Asi len pockat na patch.
taketo veci riesim tak, ze si na tlacitka nabindujem tlacitka z klavesniceArAsHiT napísal:Jo aj mna serie,ze mam 7tlacitkovu game mys a nemozem tie doplnkove(herne) tlacitka pouzivat....ale neslo to ani vo warez verzii.
Divne mne to idejedna vec: vo warez verzii keď som hral single tak sa mi krásne dali namapovať tlačítka na myš a v origu v MP to nejdetomu hovorím epic fail