Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Nie v podstate. Ak nie si určitý čas aktívny a nemáš určitý zostatok, tak ti peňaženku vynulujú. Čiže buď tam máš veľký zostatok a tých 10 % je toľko, že ich rovno môžeš previesť na Coinbase, alebo si nútený ďalej ťažiť u nich, aby si o starý zostatok neprišiel a behom mesiacov ti ho vrátia s tým, čo vyťažíš. Ak nie, zmizne.
Re: Všeobecné: Bitcoin a alternatívne kryptomeny (informácie, problémy, skúsenosti..)
Tak na toto som zvedavy.
Nicehash krasny scamli opat zakaznikov Odomna uz neuvidia ani jeden microhash/s papa takto sa seriozny biz nerobi cely repay program je fraska a sam sa do neho nezapojim, radsej budem ako male decko vsade kde budem chodit na nich nadavat akoby som si mal od nich takouto formou vybrat moje prachy od nich. Dakujem, radsej knihu. Rada pre ostatnych - mame k dispozicii stovky schopnych poolov a toolov. Vyserte sa na nicehash, doba profitability sa skoncila hackom, teraz to vlastnia ludia od fachu a cely system je nastaveny tak, aby ste VY zarobili len tolko, aby vas to motivovalo dostatocne na to neriesit.
- Andrew007
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 28. Dec, 2008, 20:14
amen.
5800X3D - ROG strix B550-A gaming - 4090 GS - Corsair 32/3600 - 970 evo 1TB - Corsair RM850 - Dell 2716DG 2K/144 / Dell Gaming G3223Q 4K/120
- Odar
- Pokročilý používateľ
Po tejto komedii by som snad aj veril, ze sa vykradli sami
Broslo vsak hod nejake pool-y, kde tazis. Tie tvoje vseobecne odporucania su velmi fajn, ale nic konkretne si zatial do eteru nepustil
Broslo vsak hod nejake pool-y, kde tazis. Tie tvoje vseobecne odporucania su velmi fajn, ale nic konkretne si zatial do eteru nepustil
Ano doporuc nieco na CPU aj GPU ?
Dwarf a Nano ? Ved sa nehambite ...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ma z vas niekto masternode?
idem to skusit mam nejaky stary PC a na zaciatok nejaku uplne lacnu menu skusim (pri DASh master vychadza na par stovak K$ hh)
Paci sa mi idea ze to nie je brutalny vykon zo vykuri panelak ale skor dlhodoby mastering siete, prosto ako idea super.
kto nevie nech pogoogli, odporucam celkom pre ludi co nechcu len pump a dump ale dlhodobo zarobit a zarovne prispiet do chodu chainu.
idem to skusit mam nejaky stary PC a na zaciatok nejaku uplne lacnu menu skusim (pri DASh master vychadza na par stovak K$ hh)
Paci sa mi idea ze to nie je brutalny vykon zo vykuri panelak ale skor dlhodoby mastering siete, prosto ako idea super.
kto nevie nech pogoogli, odporucam celkom pre ludi co nechcu len pump a dump ale dlhodobo zarobit a zarovne prispiet do chodu chainu.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ved pisem ze dash ej drahy ale je mnoho mien ktore su lacnejsie
- Odar
- Pokročilý používateľ
Tak dal som do Google a prve mi vyplulo DASH. Ak existuje cosi pristupnejsie, tak daj priamy link. Inak su tieto zahmlene diskusie k nicomu. Bud sa chcete s ludmi podelit, alebo sa na to vykaslite a nepiste nic.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
6900€. Inac uz dlhsie nikto nepisal ze nakupuje.
.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
korekcia predsa nie? z 18k na 6900 ...
.