Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
on to chce dorabat na benzin?
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
nemal by sa moderator slusnejsie vyjadrovat ?
edit: zmazana citacia predchadzajuceho prispevku
edit: zmazana citacia predchadzajuceho prispevku
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
predchadzajuci prispevok sa necituje ked uz tak mudrujes. Ak ta to tak vyrusuje v tejto vyslovene neviazanej-volnej diskusii ktora sa tu vedie uz roky (vsetci, vratane teba by uz mali za to ban) pokojne ma nahlas. Na to je tu funkcia "nahlasit prispevok". Dakujem
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
niekto je tu podrazdeny viac ako ja
PS: dal som si vymenit kolieska a skontrolovat podvozok, a uz nenastartovali auto .. po 2dni skumania sa zistilo .. ze ***** **** ****** KUNA si pochutila na kabloch
PS: dal som si vymenit kolieska a skontrolovat podvozok, a uz nenastartovali auto .. po 2dni skumania sa zistilo .. ze ***** **** ****** KUNA si pochutila na kabloch
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
broslo: presne preto aby bolo vidno co som citoval ))))))
shajek: mechanik znaly tvojho formatu a nechava skontrolovat podvozok ?
shajek: mechanik znaly tvojho formatu a nechava skontrolovat podvozok ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
my mame vsetci doma laserove merace ? Poznam vela super-prevodovkarov ktori si nechavaju motor urobit svojim kamoššom, poznam vela gumarov ktori si prevodovky nechaju urobit u tych prevodovkarov a nepustaju sa do toho sami... lebo tu ti chyba taky alebo hentaky pripravok a si skoncil s lamelami na ponku a nepohnes sa dalej.
A okrem toho specializacia, preco by mal X robit nejaku vec 2x dlhsie nez Y ked za ten cas vie zarobit viac penazi ako ho stoji Y ? V neposlednom rade obycajna chlapska vypomoc, ty si mi minule spravit prevodovku, ja teraz tebe spravim motor a ozereme sa spolu "na dogu".
A okrem toho specializacia, preco by mal X robit nejaku vec 2x dlhsie nez Y ked za ten cas vie zarobit viac penazi ako ho stoji Y ? V neposlednom rade obycajna chlapska vypomoc, ty si mi minule spravit prevodovku, ja teraz tebe spravim motor a ozereme sa spolu "na dogu".
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
cos i myslite borci o tomto?
https://auto.bazos.sk/inzerat/77810779/ ... T-200h.php
dovoz zrejme a cena je divna, ako tu funguje ten kvazi hybrid
https://auto.bazos.sk/inzerat/77810779/ ... T-200h.php
dovoz zrejme a cena je divna, ako tu funguje ten kvazi hybrid
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Zisti si aké sa do toho dávali kurvítka, či sú aktivované časovo (už to má 2 roky) alebo kilometrážou (27k, to je akurát zabehnuté )
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
ved to je prekapotovany auris s novsim hybrdnym systemom z priusu..
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
uz nemusite zistovat, majitelka mi odpisala ale fukatelnu fotku ma na gmail:
Moj znamy z Polska si ho doviezol pre seba z Usa, bolo mierne suchnute z pravej strany a ja som ho po par mesiacoch presvedcila aby mi ho predal.
B.
taka ruzova babika barbie
Moj znamy z Polska si ho doviezol pre seba z Usa, bolo mierne suchnute z pravej strany a ja som ho po par mesiacoch presvedcila aby mi ho predal.
B.
taka ruzova babika barbie
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
to nie je kvazi hybrid, ale realny hybrid.
kvazi hybrid je honda insight alebo suzuki swift SVHS..
lebo ten kvazi hybrid ma len pomocny motor v prevodovke, kt. nevie bezat samostatne ale len pomaha agregatu pri rozjazde.
CT200h ma tusim 4.gen hybrid z priusu, cize mas cisto elektricky pohon az do rychlosti 45km/h potom naskoci motor, ale elektro ide dalej.
kvazi hybrid je honda insight alebo suzuki swift SVHS..
lebo ten kvazi hybrid ma len pomocny motor v prevodovke, kt. nevie bezat samostatne ale len pomaha agregatu pri rozjazde.
CT200h ma tusim 4.gen hybrid z priusu, cize mas cisto elektricky pohon az do rychlosti 45km/h potom naskoci motor, ale elektro ide dalej.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
jj, ak na to nedupnes, tak sa rozbiehas len elektormotorom
spotreba 4l mesto realna ked s tym vies jazdit
a 19 mi pride moc, kedze novy mas za 27(cennik) a -5 zlava do konca roka
motor je spolahliva 1.8 73kW a k zaruke som pisal tu viewtopic.php?f=119&t=19490&hilit=zaruk ... 0#p1394318
spotreba 4l mesto realna ked s tym vies jazdit
a 19 mi pride moc, kedze novy mas za 27(cennik) a -5 zlava do konca roka
motor je spolahliva 1.8 73kW a k zaruke som pisal tu viewtopic.php?f=119&t=19490&hilit=zaruk ... 0#p1394318
Naposledy upravil/-a Andre v Št 23. Nov, 2017, 11:24, upravené celkom 1 krát.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65