Papek napísal: ↑Pi 24. Nov, 2017, 21:54
Pamatam si jednu kamosovu hlasku z BMW: "Drz p.cu a pocuvaj ten zvuk radoveho sestvalca".
Súhlas so shajekom, znie to pekne, kultivovane, ale na V8ky alebo Busso to nemá ani náhodou. Raz som na benzínke potkal GTV Spider, no krása jak to revalo! (nemýliť si to s hučaním typu 1.2 HTP s rúrou namiesto výfuku).
Včera som zas behal s Rapidečkou, zvukový prejav toho motora je neskutočne dízlovitý :-o Vždy mi "udrie do ucha" ten zvuk
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Dnes paradne povozenicko na babe. Hore totalna hmla ale po okrajoch pekne prehladne. dunlop sp winter response 2 185/60 pekne podrzali na vode, nedalo sa moc santit vzhladom na pocasie, ale super atmosfera a hlavne vyborny zazitok hore na kopci 2 stupne
stefan.koval napísal: ↑So 25. Nov, 2017, 08:41
To mohol byt potkan. My ich mame pozehnane na dedine a tie svine si robia pelech na zimu. Ono sa to vrati.
cena je kvalitna, ale v sulade s autom
3.3 T-Gdi 4WD 272kW / 370k A8 58 900 €
ale mozes mat aj2.0 T-Gdi 2WD 188kW / 255k A8 4 za 40 900€ - ale uz to nebude to auto, ale stale schopne GTcko.