Všeobecná diskusia
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Re: Všeobecná diskusia
O to tu nikto nema zaujem, nakolko ako Turbo podotkol, to je biela farba lol.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
ked som bol kupovat auto za cca 4-5tisic tak kamos mi hovori biela farba? Tisic evra dole hneď...
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Taku krasnu bielu farbu len tak nenajdete.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Lol, ja by som prijal na svojom swifte bielu hned, prida to trochu zivota.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Nahodou nepoznate lredajcu skoda/vw? Resp dobavit zlavu?karoq sa nam pozdava a cakame este za obhliadkou t-roc. Na karoq mame 10perc zlavu z konfiguratora. Cca z 25 na 22500€.
A bielu ani za svet.mali sme. Furt rynave. Ale ked je ciste je to ako anjel
A bielu ani za svet.mali sme. Furt rynave. Ale ked je ciste je to ako anjel
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Tebe sa nejake auto vobec stihlo zaspinit?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
hej, rovnako ako pridat z 15k na 22.5k eur ved to je iba o polovicu
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Karoq teraz ide brat aj "sefka" z prace (a to je rakusanka ktora prechadza zo superb - hlavny dovod vymeny = casta jazda na hory + parking/jazdenie mesto). Dostanu ho vsak az v decembri koncom tak potom by som vedel aj poreferovat urcite sa nan pojdem pozriet. Jo a je to TSI, chcu to na dlhsie a prisla paranoja s dizlov vo velkych mestach tak vzali TSI.
Inak si si pekne pridal pozeram, za 22,5k je uz trocha iny vyber. Si si zasa zavaril :p
Inak 10% zlava je celkom fail. Akoze je to zlava ktoru ti da hocikto kto chce predat. Ja som v konecnom dosledku dostal az takmer 20% zlavu z cennika + daku vybavicku navrch. Urcite popendluj este medzi predajcami nech sa torcha pobiju
Aporpo nebude seat rovnaky a lacnejsi? Nemaju v seate na vyber lepsiu vybavu za tie prachy? By som sa velmo cudoval keby tomu tak nebolo (celkom haluz ze do atecy nedavaju este tu 1.5 ale v arone je uz nalozena )
Inak si si pekne pridal pozeram, za 22,5k je uz trocha iny vyber. Si si zasa zavaril :p
Inak 10% zlava je celkom fail. Akoze je to zlava ktoru ti da hocikto kto chce predat. Ja som v konecnom dosledku dostal az takmer 20% zlavu z cennika + daku vybavicku navrch. Urcite popendluj este medzi predajcami nech sa torcha pobiju
Aporpo nebude seat rovnaky a lacnejsi? Nemaju v seate na vyber lepsiu vybavu za tie prachy? By som sa velmo cudoval keby tomu tak nebolo (celkom haluz ze do atecy nedavaju este tu 1.5 ale v arone je uz nalozena )
stefan je novy quicky auto kazde 4 mesiace...
samozrejme nic proti ani jednemu len maly joke
samozrejme nic proti ani jednemu len maly joke
Spoiler: ukázať
ked na to mas, tak co? aj ja by som rad menil auto kazde 4m.
Neviem aku zlavu ocakavas ale skodovka nie je seat, hlavne necakaj zlavu na novy model, superb ked dostanes 5% mozes byt rad (oproti MSRP cene, nie konfiguratoru, konfigurator ma naschval nadstrelene ceny).Broslowski napísal: ↑Št 30. Nov, 2017, 09:26 Karoq teraz ide brat aj "sefka" z prace (a to je rakusanka ktora prechadza zo superb - hlavny dovod vymeny = casta jazda na hory + parking/jazdenie mesto). Dostanu ho vsak az v decembri koncom tak potom by som vedel aj poreferovat urcite sa nan pojdem pozriet. Jo a je to TSI, chcu to na dlhsie a prisla paranoja s dizlov vo velkych mestach tak vzali TSI.
.
pravda to ze bola v mojom pripade taka zlava bolo hlavne aj preto ze slo o "vybehovy model"
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Chlapi, jazdim tento tyzden vo Fobii (nahradne auto zo servisu), inak vasa oblubena biela farba
Auto hrozne (aj ked o dost pohodlnejsie ako swift sport) reakcia na plyn ako cez kondom, aj ked ta 51Kw jednotka do mesta staci s prehladom.
Chcem sa opytat, co robi to tlacidlo dole na fotke? zapnem svici na cerveno, vypnem nesvici, co robi nemam sajnu A ja rad tlacim co nepoznam...
https://imgur.com/a/Llwdl
Auto hrozne (aj ked o dost pohodlnejsie ako swift sport) reakcia na plyn ako cez kondom, aj ked ta 51Kw jednotka do mesta staci s prehladom.
Chcem sa opytat, co robi to tlacidlo dole na fotke? zapnem svici na cerveno, vypnem nesvici, co robi nemam sajnu A ja rad tlacim co nepoznam...
https://imgur.com/a/Llwdl
to je nejaky tuning
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
to neni nitro ?