Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Ani mne nič neposlali. Posielal som im mail v piatok, takže uvidíme.
Inu tá hra ma poriadne sere . Ešte sa mi ju na 1x ani raz nepodarilo spustiť - buď zostane čierna obrazovka alebo vyhodí hlášku že proces prestal pracovať. A zmŕzánie hry veselo pokračuje ďalej. Pômože ak reštartnem komp, vtedy to vydrží dlhšie, inak po asi 15-20 min koniec...aj keď teraz už nie úplne vždy zmrzne, niekedy to aj ide normálne . Neviem jak vy ale mňa ide je8núť od nervov. 40,-€ vycvakaných za takéto niečo...
Inu tá hra ma poriadne sere . Ešte sa mi ju na 1x ani raz nepodarilo spustiť - buď zostane čierna obrazovka alebo vyhodí hlášku že proces prestal pracovať. A zmŕzánie hry veselo pokračuje ďalej. Pômože ak reštartnem komp, vtedy to vydrží dlhšie, inak po asi 15-20 min koniec...aj keď teraz už nie úplne vždy zmrzne, niekedy to aj ide normálne . Neviem jak vy ale mňa ide je8núť od nervov. 40,-€ vycvakaných za takéto niečo...
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
LOL tam na lavej stene zostalo svetlo no jo, stava saLordKJ napísal:http://dl.dropbox.com/u/29282601/bf3_20 ... 48_389.png
+
http://dl.dropbox.com/u/29282601/bf3_20 ... 52_417.png
Difference?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
hmm no neviem,mne vsetko slape aj s tym oc,sem tam sa stane ze ked sa pripajam na server vyhodi hlasku ze bf3.exe prestal pracovat ale zatial zakazdym hned na druhykrat som na serveri
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Urcite ste to uz riesili, ale nenasiel som to par stran dozadu tak sa spytam:
Kde sa da najlepsie kupit BF3? Samozrejme krabicovu verziu nevyzadujem a nakupovaniu v zahranici sa nebranim (paypal mam).
Alebo je najlepsie kupit to na programingshope za 39€ a nespekulovat?
Vdaka za tipy!
Kde sa da najlepsie kupit BF3? Samozrejme krabicovu verziu nevyzadujem a nakupovaniu v zahranici sa nebranim (paypal mam).
Vdaka za tipy!
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
http://gamekeys.biz/product.php?id_product=86
http://cdkeysmarket.com/battlefield-3-cd-key-buy
z toho cdkeysmarket som bral,platil som cez moneybookers (ziadna registracia),paypal este nemaju
ta z cdkeysmarket je tiez ruska ale dostal som obsiahly mail s navodom do eng
http://cdkeysmarket.com/battlefield-3-cd-key-buy
z toho cdkeysmarket som bral,platil som cez moneybookers (ziadna registracia),paypal este nemaju
ta z cdkeysmarket je tiez ruska ale dostal som obsiahly mail s navodom do eng
- Ghost
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 14. Sep, 2006, 02:00
Ruska? Ale da sa tam prepnut anglictina dufam
Ako to funguje? Oni poslu len kod (napr naskenovany obal) a potom si stiahnem hru (odkial?)?
Je to spolahlive z dlhodobeho hladiska? Nestava sa zeby tie kody po polroku zabanovali?
Nemam skusenosti s takymto nakupom, zatial som vsetko riesil cez steam, ale kedze BF3 tam nebude musim hladat inde.
Ako to funguje? Oni poslu len kod (napr naskenovany obal) a potom si stiahnem hru (odkial?)?
Je to spolahlive z dlhodobeho hladiska? Nestava sa zeby tie kody po polroku zabanovali?
Nemam skusenosti s takymto nakupom, zatial som vsetko riesil cez steam, ale kedze BF3 tam nebude musim hladat inde.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
No odkial asi , origin(odkial?)?
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Alebo http://herniklice.cz/hlavni/shop-produc ... ge-tpl/4/1 Takých stránok je veľa..
NB: Microsoft Surface Laptop 7
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Mne to prestalo padať na 64 bitoch. Ale čo poznam viacej ludi a ja pri prvom spusteni to snáď každému padá . Zapnes origin, Bf3 vyberies server a padne to. Potom to už šlape v pohode.pepo30 napísal:No tak som to zakríkol.. Dnes 2 hry a dva pady hry... Program Battlefield 3 prestal pracovat
No ale všimol som si jednu vec, že ked hra beží tak v správcovi mi ukazuje že mam naplno využitu uplne všetku pamäť RAM... Žeby v tom nakoniec naozaj mohol byť problem, kedže v 64 bit systéme môžeš využiť viac pamäte???
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no mne poslali uz v piatok
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- System_ERR0R
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Apr, 2011, 09:13
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
nechce sa mi to tu listovat, je to tu strasne zasrate spamom
ako sa pls riesil ten problem s "bf3.exe has stopped working" ?
ako sa pls riesil ten problem s "bf3.exe has stopped working" ?
ze zapnes znovu hru ...
zavvi.com - 38Euro za krabicovú Limited Edition (vrátane pošty)Ghost napísal:Urcite ste to uz riesili, ale nenasiel som to par stran dozadu tak sa spytam:
Vdaka za tipy!
greenmangaming.co.uk - 35E key pre Limited Edition (multilanguage, žiaden RU key, ale "EU" key)
...
s pozdravom, crux.