Viktor, rozhodne nechcem PCR porovnavat s Guru3D, ale ked sa uz pytas, tak co sa pozeram namatkovo do recenzie MSI GTX 1060 Gaming X, tak test na G3D ma viac nez o polovicu menej hier, cize je dost mozne, ze si niekto svoj oblubeny titul najde skor v PCR. Dalej, kde si mozem pozriet podrobny test oboch kariet s rovnakym nereferencnym navrhom a idealne s aktualnejsimi ovladacmi, nez boli tie v prvej vlne recenzii? Vela veci meriam PresentMonom, pomocou ktoreho vysledky miestami, kde nie je plynulost taka, aku by clovek pri pohlade na frame rate myslel podla namernaych fps, konfrontujem napr. s frame times. Ano, G3D dal priestor aj inym veciam, ktorym ja nie, pretoze nase cielove skupiny su znacne odlisne a web sa s casopisom nikdy nedal a uz ani nebdue dat porovnavat, co sa do rozsahu a podrobnosti tyka, napriek tomu som sa snazil vytlacit s tych dvoch stran totalne maximum.
Dalsia vec je, ze odkazujem na svoj test, u ktoreho stopercentne viem, ze nie je ovplyvneny nejakymi vedlajsimi vplyvmi - osobnymi profitmi. Mne ziadne prispevky v podobe nicoho (ani zostavajucich samplov) nikto nedava, ked sa niekomu nepaci, a takych je dost, tak skratka nemam problem ukoncit spolupracu, rozhodne sa nikomu nepodlizujem a ked nieco treba, tak si sample zhanam z obchodu. Recenzie som nikdy primarne pre prachy nerobil, vzdy mi islo o to, podat citatelovi nicim neskreslene informacie, z coho vyplyva i to moje "spamovanie". Zdielanim je dosah vacsi (preto to vo vseobecnosti robim a preto som to tu hodil), tak sa pytam, preco to tu musim jediny takto obsirne obhajovat?
PS: Nikomu nic nevhnucujem, mienene to bolo ako avizo, nie reklama. Howgh.