AMD FX "Bulldozer"
Re: AMD FX "Bulldozer"
bd-spomaluje ... phenom-spomaluje ... i3 - spomaluje ..... i5- drahe je.... shit happens... ehm.. kedy budu i3 IB ? q3 2012 ?
takže i3-2130 nespomali gb7850 ? - jooooj s tem FX som planoval kupiť aj 8gb ECC ramiek... ( budu mi chybať )
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
no predsa aby mohol vyvalit viac penazi za RAM a nasledne plakal, ze i5 je drahadexter napísal:na čo sú nám ECC ramky?
...
co je zle na ECC ramkach 8gb za 50e
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
ked na to mas peniaze, tak samozrejme nic
ked vsak kvoli peniazom musis ist do AMD platformy, tak radsej usetrit 15e na pamatiach, na skrinke daco a zachvilku mas maj na i5 a nemusis trpeit AMD
ked vsak kvoli peniazom musis ist do AMD platformy, tak radsej usetrit 15e na pamatiach, na skrinke daco a zachvilku mas maj na i5 a nemusis trpeit AMD
...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
http://www.tomshardware.com/reviews/gam ... 120-9.html
síce zase jeden z tých zfalšovaných testov ale ked iné skoro človek nenájde
síce zase jeden z tých zfalšovaných testov ale ked iné skoro človek nenájde
Spoiler: ukázať
Do i3 by som nikdy nesiel...
To radsej ten PHENOM II.. Skusal som FX 4170, tak mozem odporucit. Celkom v pohode procesor.
To radsej ten PHENOM II.. Skusal som FX 4170, tak mozem odporucit. Celkom v pohode procesor.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pozer8me na rozdielne grafy?
tá sprostá i3 sa motá medzi OC AMD , povedz jediný dôvod pre tie AMD ked ani OC nedokážu poriadne poraziť i3
a bez OC vyzerá hlavne BD veľmi zle
tá sprostá i3 sa motá medzi OC AMD , povedz jediný dôvod pre tie AMD ked ani OC nedokážu poriadne poraziť i3
teraz komu mam veriť ?
Ja viem, ze i3 je vykonnejsia ale do nej by som nesiel... Mimo hier je to slabucky procesor..A v hrach kde sa budu dat vyuzit 4 jadra, tento procesor nepusti... mozno teraz este nevedia dobre skalovat ale budu..dexter napísal:pozer8me na rozdielne grafy?
Buduci upgrade...
U INTEL to vidim zase na novu paticu.. len preto.. Nech radsej kupi to AMD.
Mimo hier je to slabucky procesor...
a kde inde ho chces vyuzivat? ja som presiel z Phenom II X3 na i3 530, natocil som to na 4,6 GHz a bol som vysmiaty, pretoze mi vsetko ide lepsie ako na Phenome. Momentalne idem na konzervativnejsich 3,8 GHz, pretoze mam osadene vsetky sloty na RAM a s tym sa akosi OC nema rado, ale stale je to slusny vykon.
Jasne, i3 bol aj drahsi, ale v konecnom sucte je to pseudo-stvorjadro vykonnejsie v hrach ako plnohodnotne 4 jadra od AMD. Benchmarky nehram, kodovat do h.264 nepotrebujem, a ak hej, tak mam predsa GTX560Ti, ktora to hravo zvladne... ine vyuzitie? Hmmm... neviem, nenapada ma.
Momentalna vyhoda AMD je v tom, ze sa daju narozdiel od novych i3-2xxx taktovat a dohnat chybajuci vykon. Inak... jedine ak upgradujes predoslu platformu, do noveho PC uz tazsie obhajitelne, pokial sa nechystas taktovat, a to uz je tiez na uvazenie, kedze turbo pridava slusny vykon na jadro.
a kde inde ho chces vyuzivat? ja som presiel z Phenom II X3 na i3 530, natocil som to na 4,6 GHz a bol som vysmiaty, pretoze mi vsetko ide lepsie ako na Phenome. Momentalne idem na konzervativnejsich 3,8 GHz, pretoze mam osadene vsetky sloty na RAM a s tym sa akosi OC nema rado, ale stale je to slusny vykon.
Jasne, i3 bol aj drahsi, ale v konecnom sucte je to pseudo-stvorjadro vykonnejsie v hrach ako plnohodnotne 4 jadra od AMD. Benchmarky nehram, kodovat do h.264 nepotrebujem, a ak hej, tak mam predsa GTX560Ti, ktora to hravo zvladne... ine vyuzitie? Hmmm... neviem, nenapada ma.
Momentalna vyhoda AMD je v tom, ze sa daju narozdiel od novych i3-2xxx taktovat a dohnat chybajuci vykon. Inak... jedine ak upgradujes predoslu platformu, do noveho PC uz tazsie obhajitelne, pokial sa nechystas taktovat, a to uz je tiez na uvazenie, kedze turbo pridava slusny vykon na jadro.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
S tym sa ma neprevedcil.. Samozrejme 2-jadro je na vacsine hier lepsie ale dlho nebude..