Pokuty, pokuty, pokutky :D
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
tak asi viem preco nikdy nejazdim autom a nepouzivam telefon ktore by bolo pisane na moje meno
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
pride mi to normalne. Dekadu dozadu som cuval 24.12. u nas pred barakom, na zladovatelom zamrznutom nahrnutom "snehu" mi vytrhlo volant, strasnou asi 2,18km/h rychlostou som bacil na Felicii Kombi do zaparkovaneho Renauoultu Twingo. Ja som mal prasknute sklicko na smerovke, on prasknuty naraznik v dlzke asi nula cela sedem centimetra no proste sialena skoda za 190,- Kcs uhrnom. Bolo asi minus "dvadcať" stupnov, osem vecer.
Ako spravny sudruh obcan som neutiehol z miesta nehody, volam na totú linku 158 ze takato krivda sa stala, normalne zaznelo ze ci si robim srandu. Reku pocuvajte vidim aky je datum, nic som nepil, neviem komu to patri ale to auto uz roky rokuce u nas na parkovisku stretavam takze niekto domaci a nechcem len tak odkracat domov ze MFP. Zafunelo v telefone ze ci tam chcem poslat vyjazdovku, hovorim urcite nie ved sudruhovi poskodenemu kupim co je treba a hotovo, a z velina sa ozvalo ze pockajte tam, ja vam ho poslem dole. Za tri minuty bola dole cica jak svet, 49kg, modre kukatka, ani stopa po celulitide, no neprekot ju !
Takze telefony samozrejme funguju a policia ma zdroje. Preboha ved v licencii kazdeho mobilneho operatora je povinnost uchovavat vsetky SMSky tusim 10 rokov, nahravat hovory [!!! kazdy !!!] neviemkolko rokov a toto si nemyslim, to je nabeton, takze nevidim jediny problem preco by VSETKY telefonne cisla operatori nemuseli navalit - velmi sikovne si viem predstavit ze policia ma pristup do kazdej databazy kazdeho operatora. Nepride mi to cudne, deje sa to vsade na svete.
Ako spravny sudruh obcan som neutiehol z miesta nehody, volam na totú linku 158 ze takato krivda sa stala, normalne zaznelo ze ci si robim srandu. Reku pocuvajte vidim aky je datum, nic som nepil, neviem komu to patri ale to auto uz roky rokuce u nas na parkovisku stretavam takze niekto domaci a nechcem len tak odkracat domov ze MFP. Zafunelo v telefone ze ci tam chcem poslat vyjazdovku, hovorim urcite nie ved sudruhovi poskodenemu kupim co je treba a hotovo, a z velina sa ozvalo ze pockajte tam, ja vam ho poslem dole. Za tri minuty bola dole cica jak svet, 49kg, modre kukatka, ani stopa po celulitide, no neprekot ju !
Takze telefony samozrejme funguju a policia ma zdroje. Preboha ved v licencii kazdeho mobilneho operatora je povinnost uchovavat vsetky SMSky tusim 10 rokov, nahravat hovory [!!! kazdy !!!] neviemkolko rokov a toto si nemyslim, to je nabeton, takze nevidim jediny problem preco by VSETKY telefonne cisla operatori nemuseli navalit - velmi sikovne si viem predstavit ze policia ma pristup do kazdej databazy kazdeho operatora. Nepride mi to cudne, deje sa to vsade na svete.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
made my daymp3turbo napísal:Za tri minuty bola dole cica jak svet, 49kg, modre kukatka, ani stopa po celulitide, no neprekot ju !
brutal OT: ako ste sa teda pomerili?
inak súhlasím, určite majú prístup k rôznym databázam..
-
- Pokročilý používateľ
uplne paradne, mame dve deti.
V piatok ma nafotila Vieden... na tej blbej osemdesiatke dole kopcom. Ma to hnalo a hnalo a hnalo a tak som nejak latentne hamoval a latentne hamoval a latentne hamoval ... a za kolko to bude ked realnych 90 ?
V piatok ma nafotila Vieden... na tej blbej osemdesiatke dole kopcom. Ma to hnalo a hnalo a hnalo a tak som nejak latentne hamoval a latentne hamoval a latentne hamoval ... a za kolko to bude ked realnych 90 ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
zomrel sommp3turbo napísal:uplne paradne, mame dve deti.
+10kmh?? ta tak, na rakusku kavu
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
turbo: kde to bolo? Normalne tak ca. 20cku (ak ti to vobec budu chciet poslat na SK), ak by tam bola eko-zona, tak je to horsie.
FVE 12.45 kWp V/Z
+10km/h, z ktorej ti odrataju 7km/h - takze sa podla mna na to vytoto
-
- Pokročilý používateľ
to by bolo dost dobre - som sa prihnal z Nemecka na ten viedensky kopec a nejako nevydalo, neviem preco, ved viem ze su tam desat rokov budky na ftaciky a ze sa v nich blyska...
nevyslo no jak Stewie Wonder povedal : uvidime.
nevyslo no jak Stewie Wonder povedal : uvidime.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Blackhawk napísal:+10km/h, z ktorej ti odrataju 7km/h - takze sa podla mna na to vytoto
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ce ... -co-s-tim/
no, neodrataju.. (82km/h na 80km/h = 45€!!)
keby takto ucili dodrziavat rychlost na slovensku, do tyzdna jazdi kazdy predpisovo btw rodenym rakusakom to asi nerobi problem, tak sa treba tiez trosku "prisposobit"
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
cital ci ten clanok vobec? ta pokuta za 82 km/h bola taka stovka na tachometri. ja som raz tiez v cechach dostal pokutu kde bolo napisane 142 (na dialnici), ale viem ze som isiel tak blizsie k 160ke (druha vec ze som na to sliapol prave kvoli tomu superbu co sa na mna lepil, az kym nerozsvietil majak )
Treba pozornejsie citat:felipe25 napísal:Blackhawk napísal:+10km/h, z ktorej ti odrataju 7km/h - takze sa podla mna na to vytoto
http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/ce ... -co-s-tim/
no, neodrataju.. (82km/h na 80km/h = 45€!!)
keby takto ucili dodrziavat rychlost na slovensku, do tyzdna jazdi kazdy predpisovo btw rodenym rakusakom to asi nerobi problem, tak sa treba tiez trosku "prisposobit"
Viem o com hovorim, za posledne dva mesiace prisli kolegom 3 pokuty z Rakuska.... byť ony 2 km/h to byly údajně po odečtení tolerance měřicího zařízení...
Wat?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
V kt. Casti vyhlaska zakazuje drift?